Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » 5 experiențe inedite pe care le poți trăi doar în Dubai

5 experiențe inedite pe care le poți trăi doar în Dubai

15 octombrie, 2019


Când vine vorba de Dubai, această destinație pare să nu cunoască limite – aici veți găsi cele mai înalte clădiri din lume, cele mai luxoase hoteluri, restaurante în care puteți mânca feluri din toate colțurile lumii, parcuri de distracție enorme, posibilități de shopping pentru toate buzunarele, evenimente, atracții și servicii turistice așa cum nu ați văzut nicăieri altundeva. O vacanță la Dubai este o experiență în sine, care aduce emoții, trăiri și amintiri fabuloase.

Află care sunt 5 experiențe inedite pe care le poți trăi doar în Dubai și hai cu noi într-o vacanță în Orașul tuturor posibilităților!

Cumpără aur chiar din piață!

Da, ai auzit corect. Este vorba despre Gold Souk sau Piața de Aur unde puteți găsi tot ce îți dorești în materie de confecții de aur, argint, diamante și alte materiale prețioase. Peste 300 de magazine cu bijuterii te așteaptă cu strălucirea sa – poți să te plimbi pe străduțele mărginite de vitrine aurite, poți să probezi lucrurile care și-au plăcut și să negociezi un pic din preț, sau pur și simplu să admiri această nebunie cu bijuterii din aur. În Gold Souk din Dubai ai ocazia să vezi și cel mai mare inel din lume, care cântărește 64 kg și este afișat în una din vitrinele acestei piețe incredibile.

Schiază în deșert!

Pentru o vacanță în Dubai ai nevoie de cele mai subțiri și ușoare piese vestimentare sau un echipament complet pentru temperaturi friguroase? Depinde de ce vrei să faci și unde să mergi. Dacă vorbim despre experiențe inedite pe care le poți face în Dubai atunci cum putem să nu menționăm și cea mai mare stațiune de schi construită în interiorul unui mall? Astfel, pregătește-te pentru o tură cu schiurile, snowboardul sau săniuța, pentru a interacționa cu pinguini și pentru o bătaie cu zăpada chiar în mijlocul deșertului. La Mallul Emiratelor poți avea parte de puțină răcoare chiar și în Dubai.

O cină printre nori!

La etajul 122, la înălțimea de 442 metri deasupra străzilor aglomerate în Dubai, în cea mai înaltă clădire din lume, vei găsi și restaurantul At.mosphere – restaurantul situat la cea mai mare altitudine din întreaga lume. Pe lângă experiența inedită gastronomică pe care o poate oferi această locație, deservirea de 5 stele și o seară de neuitat, priveliștile din jur vor rămâne în amintirea ta pentru totdeauna. Descoperă cum este să mănânci printre stele sau printre nori și admiră orașul de la o înălțime fantastică, de unde acesta îți va părea de jucărie.

O noapte ca-n povești!

Petrece o noapte asemănătoare poveștilor arăbești din culegerea 1001 de nopți. Înscrie-te pentru un tur de noapte prin deșert, pe dunele înalte, în liniștea sălbăticiei, unde vei avea ocazia să descoperi viața beduinilor, un cer înstelat cu milioane de stele și să trăiești o experiență inedită în Dubai. Înnoptează într-o tabără de beduini, degustând delicatese locale, relaxează-te la căldura unui foc și cunoaște dimensiuni culturale noi ale localnicilor. O noapte pe care nu vei putea să o uiți!

Descoperă orașul de la înălțime!

Când vine vorba despre Dubai, limitele chiar nu există. Fie te ridici la etaje situate la înălțimi amețitoare, fie cobori spre adâncimi întunecate, Dubai îți oferă șansa să-ți învingi orice frică. Ți-e frică de înălțime? Hai într-un zbor deasupra orașului, pentru a observa vârfurile zgârie-norilor, complexele turistice grandioase și cea mai mare insulă artificială creată de om – The Palm. O plimbare scenică deasupra unui oraș spectaculos nu poate fi plictisitoare!

Alege o vacanță inedită, experiențe unice și senzații de vis – alege o vacanță la Dubai! Cu Andrei Travel ai parte de cele mai bune prețuri și recomandări pentru cei mai înflăcărați călători!SUS