Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Andrei Travel recomandă: city-break de toamnă!

Andrei Travel recomandă: city-break de toamnă!

5 august, 2019


Ideea unui city-break în Europa poate să încânte pe oricine, de la mic la mare. O scurtă escapadă în care să explorați o nouă cultură, să descoperiți faimoasele orașe și să umblați pe străzile capitalelor legendare este o metodă perfectă pentru a petrece un weekend prelungit alături de gașca de prieteni sau persoana iubită. Vă propunem mai jos un top de orașe europene pentru un city-break de neuitat – orașe pe care le considerăm esențiale în experiența oricărui călător. Din nordul ploios și până în sudul însorit, Europa ascunde orașe pe care fiecare merită să le exploreze. Haideți cu Andrei Travel într-un city-break care să vă deschidă ușa spre o nouă pasiune!

city break toamna paris

Parisul este un oraș fermecător indiferent de anotimpul în care ajungeți în capitala franceză. Scăldat în soare, auriu de venire toamnei, cu terasele înzăpezite în ajunul Crăciunului sau împodobit de verdeața și florile primăverii, Parisul are o ambianță surprinzătoare, care poate seduce și cele mai umblate spirite. Un oraș cu o istorie bogată, cu un patrimoniu cultural și artistic inestimabil și cu atmosfera sa unică, capitala franceză este un muzeu în aer liber, o scenă pe care fiecare pieton este un actor important și o enciclopedie pe care o poți răsfoi la nesfârșit. Chiar dacă ai mai fost într-un city-break la Paris, orice călătorie aici îți oferă ocazia să vezi de fiecare dată altfel – orașul, cartierele faimoase, oamenii și viata captivantă. Nu este un secret că fiecare trebuie să ajungă la Paris cel puțin o dată în viață, așa că nu ratați un city-break chiar în toamna acestui an.

city break toamna roma

Întregul oraș italian, Roma este considerată parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Nu doar centrul vechi sau un anumit sit amplasat în Roma merită atenția călătorilor, ci tot orașul este o operă de artă care trebuie analizată detaliu cu detaliu – străduță cu străduță. Biserici impresionante, situri arheologice, moștenirea uneia dintre cele mai importante civilizații antice, fântâni, teatre, muzee, piețe, sculpturi și multe alte atracții care conturează Roma ca o destinație impresionantă pentru un city-break, mai ales în toamnă. Chiar și în octombrie, orașul este învăluit în raze de soare, gelaterii, terase, pini, flori, oferindu-vă acea senzație de vară continuă, care are o magie aparte în Roma. Să nu uităm și de gastronomia fantastică a Italiei, care atinge noi culmi desăvârșite la Roma.

city break toamna amsterdam

Amsterdam pare a fi mult mai relaxat, dacă comparăm acest oraș cu orice altă capitală europeană. Chiar dacă la prima vedere poate fi aglomerat de bicicliști mereu grăbiți, aceștia au o atitudine destinsă, completată de terasele de-a lungul canalelor, unde olandezii liniștiți își savurează berea sau paharul de vin, urmărind trecătorii și bărcuțele pline de turiști curioși. O plimbare cu o barcă pe canalele din Amsterdam vă va permite să-i descoperiți istoria, valoarea arhitecturală, specificul cultural și tradițiile seculare. Intrați într-un magazin de cașcavaluri olandeze și lăsați-vă surprins de gustul savuros și poveștile vânzătorilor, participați la evenimentele locale, pentru vă distra pe cinste alături de olandezii plini de viață sau așezați-vă pe marginea unui canal și urmăriți cum orașul răsuflă prin oameni, case unice, flori și biciclete. Un city-break la Amsterdam este deseori de-ajuns pentru vă îndrăgosti de acest oraș superb.

Pentru a vedea lista de oferte city-break create de Andrei Travel vă invităm pe site-ul nostru pentru a o alege pe cea mai potrivită!

 SUS