Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Andrei Travel recomandă – hoteluri superbe pe Insula Ischia!

Andrei Travel recomandă – hoteluri superbe pe Insula Ischia!

25 iunie, 2019


Ischia este o grădină a edenului pe pământ! În timp ce Italia este o destinație de vacanță extrem de fermecătoare, Insula Ischia din regiunea Napoli conturează ce are Italia mai frumos – plaje pitorești, atracții istorice impresionante, grădini și flori, oameni calzi și bucătărie delicioasă. Vă invităm într-o vacanță de neuitat, iar pentru aceasta, recomandările noastre de hoteluri în Ischia vă vor prinde cel mai bine!

Albergo La Reginella Resort Spa dispune de 4 stele și este așezat într-un sătuc discret, tipic pentru regiunea Napoli, unde ambianța autentică și mireasma florilor plutește în aer și pe străzile albe. Deși pare mult prea liniștit, acest orășel ascunde o istorie bogată, centre cochete de SPA și multe legende care atrag turiștii din toată lumea. Însăși hotelul recomandat de Andrei Travel – Albergo La Reginella Resort Spa invită la diverse tratamente cu faimoasele ape termale de pe insulă, la relaxare în piscinele sale și la povești locale, presărate cu flori colorate, elemente de decor italian și peisaje spectaculoase, care să vă încânte din prima clipă.

Hotel Mare Blu Terme este o proprietate elegantă de 5 stele, care oferă servicii și facilități pentru un sejur de vis. Amplasat în capitala insulei – Ischia Porto, Hotel Mare Blu Terme este o atracție uimitoare pentru cei care au ocazia să admire această proprietate amplasată într-o vilă din secolul al XIX-lea și o locație splendidă pentru vacanță pentru cei care aleg să-și petreacă sejurul anume în această bijuterie arhitecturală. Vederea către mare și Castelul Aragonese, unul dintre cele mai importante obiective turistice de pe insulă, vă vor fermeca în fiecare dimineață la micul dejun, sau pe parcursul zilei, în momentele de relaxare la centrul de SPA din cadrul hotelului.

Garden & Villas Resort este un hotel de 4 stele situat în orășelul Forio, a doua cea mai mare localitate de pe insula Ischia. Hotelul va fi alegerea perfectă pentru o vacanță de lux în inima Italiei – în mijlocul unei grădini verzi și pline de flori aromate, cele 9 vile superbe, construite în stil mediteran, vă vor permite să vă relaxați în intimitate, să vă reîncărcați bateriile și să vă bucurați de atmosfera autentică a insulei, o grădină edenică pe pământ. Profitați de amfiteatrul hotelului pentru o seară culturală, admirați priveliștile fermecătoare ale insulei și ale mării și destindeți-vă într-una din zonele superbe ale acestui complex hotelier. Garden & Villas Resort are o notă de 9,2/10 și se remarcă prin priveliști superbe, intimitate și liniște, dar și mâncare delicioasă.

Tritone Terme Resort Spa dispune de tot ce vă doriți de la un hotel în Ischia – SPA si tratamente pentru trup și suflet, camere elegante și atmosferă sublimă de vacanță, piscine pentru relaxare, plaje private pentru destindere, dar și restaurante pentru un răsfăț culinar de zile mari. Hotelul de 4 stele din orășelul Forio vă pune la dispoziție facilitățile necesare, personalul calificat și serviciile de calitate, astfel ca dumneavoastră să vă bucurați de o vacanță de neuitat, să vă întoarceți acasă revigorat, odihnit, alintat de soarele italian și satisfăcut din toate punctele de vedere. Cadrul natural în care se situeaza Tritone Terme Resort Spa și ambianța sofisticată a acestui complex vor crea condițiile necesare pentru un sejur în care să simțiți ce înseamnă un adevărat tratament regal.

Hotel Ulisse este o proprietate de 3 stele, dar care merită toate laudele noastre și ale călătorilor care i-au pășit teritoriul. Situat în Ischia Porto, hotelul prezintă insula într-un mare fel oaspeților săi. Cu terase de unde se deschide cea mai spectaculoasă priveliște asupra mării, castelului și portul capitalei, unde puteți savura micul dejun sau un masaj relaxant, cu bucătari care vă vor surprinde cu gusturi proaspete și combinații de arome italiene, cu camere decorate în stilul ischian, Hotelul Ulisse este alegerea perfectă dacă sunteți pregătit pentru a vă îndrăgosti de Ischia și pentru a vă bucura de o vacanță fabuloasă.

Dacă ați decis să descoperiți această destinație fermecătoare și să vă relaxați în unul dintre hotelurile superbe ale insulei, vă propunem o ofertă specială pentru Insula Ischia! Nu pierdeți timpul – descoperiți-o acum!SUS