Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Băi termale din Europa: răsfăț de milioane

Băi termale din Europa: răsfăț de milioane

9 septembrie, 2019


Cu venirea timpului mai friguros și a ploilor, fiecare dorește să evadeze într-o destinație mai caldă, unde soarele strălucește din plin, iar marea este liniștită și plăcută. Deși cu toții avem așa dorințe, țările exotice nu sunt o soluție pentru fiecare călător pasionat. În acest caz, orașele europene și stațiunile balneare unde vă puteți relaxa, încălzi trupul și alinta sufletul sunt o alegere perfectă pentru această perioadă. Este vorba de izvoarele minerale și băile termale, care au un farmec aparte când temperaturile aerului sunt mai scăzute, iar apa fierbinte îmbrățișează tot corpul cu o căldură relaxantă.

Descoperiți cele 5 destinații din Europa unde vă puteți răsfăța cu o vacanță pe cinste, cu băi termale relaxante și alte tratamente pentru frumusețea și sănătatea trupului.

Bazinul geotermal Hveravellir din inima Islandei este considerat a fi o atracție populară pentru turiștii care vizitează această țară înghețată, dar și pentru călătorii care caută să se bucure de efectele benefice ale unei băi termale. Aflate într-o rezervație naturală, aceste formațiuni naturale sunt o deschidere a scoarței terestre din care este emanată o căldură unică, care face din apa azurie – un mediu din care nu ți-ai dori să ieși. O experiență unică este să vă plimbați în regiunile magice ale Islandei, să descoperiți natura nemărginită, virgină a acestei țări, să vă lăsați fermecat de frumusețea violentă a acestui ținut și numai apoi să vizitați aceste băi termale. Veți scăpa imediat de frig, oboseală și griji, odată ce vă veți scufunda în acest bazin, situat într-un cadru natural rupt de imaginația oricărui călător. Hveravellir este situat la o distanță egală de Reykjavik și Akureyri, între doi ghețari magnifici – Langjokull și Hofsjokull.

Bail termale in Hveravellir

O altă destinație în care puteți profita de efectele terapeutice ale băilor termale este Ungaria. Un avantaj al acestei țări este accesibilitatea ridicată și posibilitatea de a o vizita cu mai puține resurse, fără prea multe planificări și organizare din timp. Cele mai cunoscute băi termale din Ungaria sunt cele din capitala țării. Astfel, în Budapesta aveți mai multe opțiuni pentru relaxare, precum aici sunt Băile Szechenyi, Băile și centrul SPA Gellert, care se pot mândri cu facilități dezvoltate, mai multe bazine, astfel ca fiecare să poată profita de o sesiune plăcută, dar și un design deosebit, precum acestea sunt construite în clădiri în stil Art Nouveau, se bucură de o istorie seculară și reprezintă cadrul în care relaxarea atinge un nivel deosebit.

Bai Termale in Budapesta

Băile termale din Bormio, Italia sunt o experiență fantastică, de care ar trebui să vă bucurați fie vara, fie iarna. În orice anotimp, aceasta destinație are o atmosferă de poveste, care vă poate surprinde cu peisaje nemaipomenite. La QC Terme Bagni Vecchio din Bormio aveti parte mai multe bazine, băi și grote în care vă puteți satisface dorința de a fi învăluit în căldura izvoarelor subterane. Băile termale de aici sunt de pe timpurile Imperiului Roman, amenajate cu facilități moderne, grota San Martino presupune două tuneluri care trec printr-o piatră și duc spre un izvor termal, iar bazinul panoramic vă va fascina cu plăcerea unei băi calde în mijlocul unei cadru natural fantastic, cu o deschidere surprinzătoare către orășelul italian.

Bai Termanle Bormio

Insulele Azore sunt o destinație pentru orice anotimp. Indiferent de luna în care vizitați această destinație din mijlocul Oceanului Atlantic, veți fi uimit de multitudinea de activități și experiențe cu care să vă îmbogățiți călătoria pe insulele portugheze. Ponta da Ferraria este unul dintre bazinele naturale de pe insule, care atrage anume prin apele sale calde și plăcute. Golfulețul care formează un bazin natural are apa fierbinte, încălzită de vapori vulcanici, care, în combinație cu apa rece a oceanului, creează mediul perfect pentru relaxare, destindere și destresare. Imaginați-vă cum apa caldă vă mângâie trupul, în timp ce în jur valurile oceanului se sparg de stâncile negre vulcanice, iar natura din jur vă încântă cu peisaje de poveste. Despre ce stres merge vorba după o astfel de vacanță?

Bai Termale in Azore

Karlovy Vary este o stațiune balneară din Cehia, în care nu vă veți plictisi nici o clipă. Orășelul fermecător este plin de atracții turistice, peisaje încântătoare și experiențe de care să vă bucurați din plin pe parcursul unei vacanțe. Karlovy Vary a devenit al doilea cel mai vizitat oraș din Cehia după ce au fost demonstrate beneficiile interne și externe ale apelor minerale din această regiune. Cu o istorie balneară care datează încă din secolul al XIV-lea, orașul a devenit popular printre familiile regale, devenind tot mai renumit în întreaga Europa. Astăzi, fiecare are ocazia să profite de apele minerale ale acestei stațiuni, să se bucure de băile termale din cadrul hotelurilor din Karlovy Vary și de alte tratamente SPA pentru o vacanță de neuitat.

Bai Termale in Karlovy Vary

Solicitați o vacanță în destinațiile unice din Europa, profitând de servicii de calitate și prețuri atractive. Consultați ofertele pe AndreiTravel sau contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Site: https://www.andreitravel.ro/

Telefon: 0734 414 671 / 0770 521 797

Email: contact@andreitravel.roSUS