Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Cele mai bune locații pentru priveliști spectaculoase în Paris

Cele mai bune locații pentru priveliști spectaculoase în Paris

8 august, 2019


Paris este un oraș care nu te plictisește niciodată. Chiar dacă îl vizitezi pentru prima dată și dorești să-l devorezi străduță cu străduță sau ai fost în capitala franceză de nenumărate ori, Parisul te surprinde de fiecare dată. Indiferent, dacă îl descoperi pe jos, cu o croazieră pe râul Sena sau te bucuri de un tur ghidat cu autocarul, orice experiență în Paris va fi binevenită și chiar vă recomandăm să le încercați pe toate.

Există unele locații în Paris care vă pot deschide niște priveliști fermecătoare ale orașului – arhitectura impresionantă, simetria străzilor, catedralele înalte și desigur – Turnul Eiffel, de care vă puteți bucura în fiecare city-break la Paris!

Vedeți mai jos care sunt cele mai recomandate locații pentru a admira priveliști care să vă taie respirația!

Arcul de Triumf este unul dintre obiectivele principale ale orașului francez, însă dacă aveți răbdarea să urcați cele câteva sute de trepte, puteți descoperi un peisaj uimitor chiar de pe terasa acestui monument. Champs Elysees, străzile mărginite de fabuloasele clădiri pariziene, copaci și terase înverzite, dar și simbolul orașului – Turnul Eiffel, aranjate frumos într-o imagine demnă de o fotografie și câteva clipe neîntrerupte de admirație.

Dacă mergi la deal și urci treptele din Montmartre, nu doar te plimbi prin unul dintre cele mai frumoase, artistice, boeme și renumite cartiere din întreaga Europa, dar ajungi și la Basilica Sacre-Coeur, situată pe cel mai înalt deal din Paris. După ce intri în biserică și îi analizezi arhitectura exterioară, poți sta jos pe treptele din fața acestei construcții impunătoare și admira un peisaj încântător. Recomandarea noastră este să vizitezi la apus această locație, pentru un moment plin de magie.

Turnul Eiffel nu este doar un simbol al Parisului, o atracție populară, ci și o locație perfectă pentru a profita de înălțimea amețitoare la care puteți urca pentru a surprinde orașul de sus. De aici, puteți observa Sena și toate croazierele de pe râu, spațiul verde din fața Turnului, mereu plin de turiști și de localnici care-și iau prânzul în soare, Palatul Chaillot și Grădinile Trocadero (de unde se deschide una dintre cele mai bune priveliști spre Turnul Eiffel) și alte locații pariziene.

Turnul Montparnasse este o construcție care nu se înscrie în nici un fel în panorama Parisului și este una dintre cele mai criticate clădiri din Paris. Nimic din cadrul acestui Turn nu mulțumește parizienii, însă pentru turiști, acesta oferă o platformă de observație incredibilă, de unde se deschide una dintre cele mai frumoase priveliști asupra orașului. Posibil chiar cea mai frumoasă priveliște a Parisului, mai ales că Turnul Montparnasse nu este nicăieri în vizor!

Parcul Belleville este parcul situat la cea mai mare altitudine din Paris, astfel, vă puteți imagina peisajele splendide și panoramele spectaculoase pe care le puteți surprinde din această locație. Prindeți doi iepuri cu o vizita în acest parc – vă plimbați prin vegetația abundentă și peluzele pline cu flori, în timp ce admirați orașul faimos din inima Europei!

Peisaje fermecătoare, care să vă taie respirația sau care să vă ofere un nou motiv pentru a îndrăgi Parisul, acestea sunt locațiile pe care trebuie să le salvați pentru următoarea călătorie în capitala franceză! Alegeți acum un city-break la Paris pentru a verifica toate priveliștile de la locațiile recomandate de Andrei Travel!

 SUS