Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană

Cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană

23 august, 2019


Cu peste 1200 km de litoral, Republica Dominicană este o destinație cu care nu veți da greș pentru luna de miere, o vacanță la mare sau un sejur în care să vă relaxați trupul, mintea și simțurile. Evadați de aglomerația orașelor sufocante, îndepărtați-vă privirea de la ecranul laptopului și lăsați-vă surprins de o nouă paletă de sunete, culori, mirosuri și gusturi. Vă garantăm că alegând o vacanță pe cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană, veți profita de un restart pentru tot organismul și pentru toate emoțiile.

Vă invităm să descoperiți această destinație din Marea Caraibelor, să vă reîncărcați bateriile cu peisaje rupte dintr-o vedere și să vă răsfățați cu un sejur pe cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană.

Plaja Bavaro din cea mai renumită și superbă stațiune din Republica Dominicană – Punta Cana, este o adevărată oază divină în care veți fi încântat de fiecare detaliu – marea azurie cu ape calme, nisipul alb și fin la atingere și palmieri înalți care să completeze peisajul. Situată în nordul stațiunii, Plaja Bavaro este alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze o vacanță caraibeană la superlativ. Plimbați-vă pe plajă sau relaxați-vă pe un sezlong urmărind viața de pe plajă și mișcarea yachturilor și a bărcilor din zare, înotați și bălăciți-vă în marea care parcă vă mângâie trupul sau explorați lumea subacvatică cu o mască de snorkeling – recife de corali, pești multicolori și alte viețuitoare marine vă așteaptă în vizită.

Plaja Bavaro

Bahía de Las Águilas este o altă locație fermecătoare din Republica Dominicană, unde marea își păstrează aceeași culoare azurie, transparența incomparabilă și culoarea deschisă a nisipului. Aceasta este considerată a fi una dintre cele mai frumoase din această destinație exotică, datorită condițiilor naturale care n-au fost alterate de construcția resorturilor de lux, aglomerația turistică și alte facilități care ar fura din sălbăticia superbă a acestei plaje. Cu o lungime de 8 km, Plaja Bahía de Las Águilas face parte din Parcul Național Jaragua, care este trecută pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Stâncile care mărginesc plaja și contrastul violent pe care îl creează cu marea azurie și nisipul alb sunt o priveliște pe care nu o veți uita încă mult timp.

Vedere cu Plaja Bahía de Las Águilas Republica Dominicana

Plaja Fronton vă va crea impresia că ați nimerit pe o insulă pustie, ruptă de civilizație. Cea mai bună metodă pentru a ajunge pe această plajă este o plimbare cu barca și admirarea din depărtare a stâncii grandioase care veghează această plajă splendidă. O combinație de neratat, plaja pare a fi păzită de un sistem de recife de corali în marea azurie și vegetația bogată de pe stânca imensă care o mărginește. Pe plajă nu veți găsi facilități, șezlonguri sau resorturi de lux, astfel, aceasta este o alegere numai bună pentru cei care doresc să se bucure de intimitate persoanei iubite sau să descopere țărmuri parcă neatinse anterior de nici un om.

Plaja Fronton Republica Dominicana

Plaja Rincon descrie perfect cum ar trebui să fie cele mai frumoase plaje din Republica Dominicană – o întindere nelimitată de nisip alb, care strălucește în razele soarelui, ape calme care mângâie cu gingașe valuri litoralul fantastic și câțiva palmieri presărați pe alocuri, pentru un cadru tropical așa cum v-ar plăcea într-o vacanță exotică. Plaja Rincon pare a fi copiată de pe o carte poștală, iar frumusețea sa greu de descris vă va surprinde din prima clipă cum o veți vedea. O plajă mai dezvoltată, cu câteva restaurante cu fructe de mare și mâncare tradițională care vă vor găzdui cu plăcere pentru o cină delicioasă, Rincon este alegerea celor care-și doresc o vacanță confortabilă, dar într-un cadru mai retras. 

Plaja Rincon

Preferați mai multă aventură? Vă invităm pe plaja Cabarete, transformată într-o locație de top pentru călătorii care sunt interesați în a-și testa abilitățile de surfing, kitesurfing și windsurfing. Aici veți găsi o mulțime de opțiuni de cazare, restaurante pentru toate gusturile și câteva baruri care nu se închid decât la răsăritul soarelui. O plajă plină de viață, vizitată de localnici, dar și de turiști, Cabarete este o locație pe care merită să o vizitați dacă sunteți pasionat de diverse sporturi acvatice sau doriți să experimentați ceva nou.

Plaja Cabarete

Selectați o ofertă de vacanță în Republica Dominicană, realizați-vă visul la un sejur în Marea Caraibelor și descoperiți cele mai frumoase plaje din această destinație fascinantă!SUS