Ești aici:

Home » Blog » România Minunată » Cinci conace din România pentru un weekend altfel

Cinci conace din România pentru un weekend altfel

22 aprilie, 2019


Descoperiți 5 conace din România în care vă puteți petrece o vacanță nemaipomenită. Aventurați-vă să explorați castele și reședințe construite cu câteva secole în urmă, surprindeți liniștea și calmul din jur într-o grădină sublimă și bucurați-vă de o cazare inedită chiar în inima României!

Construit la sfârșitul secolului XVIII, Palatul Brukenthal din Avrig este asemenea unui paradis – clădirea în stil baroc, grădinile și terasele de vară din jur amintesc un palat în adevăratul sens al cuvântului. Palatul oferă mai multe camere fermecătoare, pline de eleganță și obiecte de design interior care să vă transporte în timpurile apuse ale regalității românești. Parcul din preajmă este o alternativă splendidă pentru aglomerația din marile orașe, permițându-vă să vă relaxați în pace într-un cadru de poveste. O cazare la Palatul Brukenthal din Avrig vă va satisface dorința de frumusețe, liniște și eleganță nobilă, transformându-vă un simplu weekend într-o vacanță de neuitat.

Situat chiar în inima Transilvaniei, Conacul Prințul Vânător invită oaspeți din toată România și de peste mări și țări într-o aventură unică. Pășiți în epocile trecute, împrieteniți-vă cu o combinație unică între fier, piatră, lemn și piele, răsfățați-vă cu bucate alese și gusturi tradiționale într-un cadru unic. Complexul hotelier include camere deosebite și apartamente luxoase, câteva restaurante cu specific românesc, vânătoresc, o terasă superbă, o saună finlandeză pentru 4 persoane, iar gazdele sunt mereu deschise pentru a vă organiza un tur al orașului sau un eveniment special pe care doriți să-l serbați aici.  

La o depărtare de doar câteva ore de București, Castelul Daniel este o idee excelentă pentru o cazare inedită în România pentru o singură noapte de poveste sau pentru un sejur plin de excelență și șarm. Castelul Daniel se află în satul Tălișoara și este un hotel fenomenal, din punctul nostru de vedere. Fiecare cameră are o denumire specială, care corespunde în totalitate cu designul și ambianța din Castel, oferind oaspeților o experiență spectaculoasă. Restaurantul este extrem de fermecător, dar și atrăgător prin interiorul său, obiectele de mobilier folosite pentru decor, dar și aromele ademenitoare ale mâncărurilor servite. Curtea Castelului Daniel este locul ideal pentru o plimbare în tihnă, pentru relaxare pe iarba verde, pentru jocuri alături de zglobii copii cu care vă puteți caza la acest Castel.

Conacul Zabola este de fapt un castel construit chiar în secolul al XV-lea și are o istorie bogată și fascinantă. Conacul Zabola vă poate deveni casă pentru o escapadă departe de aglomerație, orașele mari și gălăgioase, o alegere impecabilă dacă vă doriți să vă relaxați în una dintre cele mai frumoase conace din România. Domeniul conacului este extrem de generos ca spațiu, priveliști și zone unice, construcții monumentale, alei spectaculoase, un parc bogat și locații de observare a florei și faunei. Ce este diferit la Conacul Zabola sunt anume acest spații și activități care vă permit să admirați cerbi, urși și specii de păsări, să vă bucurați de plimbări cu caii sau drumeții în sânul naturii. Nu veți regreta decizia unei vacanțe la Conacul Zabola.

Conacul Măldar este o poveste cu ziduri albe, verdeață în abundență și condiții splendide de cazare pentru o vacanță magică în Măldărești. Nu puteți rata această proprietate, mai ales dacă sunteți în căutarea unui sejur boieresc, a unei cine cu bucate tradiționale delicioase sau doar a unei relaxări fără limite. Conacul Măldar dispune și de o piscină care oferă locul perfect pentru odihnă în timpul verii, iar apropierea de o pădurice deasă face și mai plăcută această relaxare. Camerele au o ambianță mirifică, cu mobilă deosebită, din lemn natural, fiind decorate într-un mod aparte pentru a-și spune povestea și pentru a vă trage de mânecă în această poveste.

Detașați-vă de stres și uitați de griji, organizându-vă un sejur unic într-unul din conacele spectaculoase ale României!

 SUS