CIRCUIT BALCANI
cu autocarul | 6 zile

Durata: 6 zile | Tarif estimativ: 285 euro | Grup minim: 45 persoane.


ZIUA 1
600 km

Plecare la ora 04:30 din Piata Constitutiei pe ruta:
Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Golubat – Belgrad.

Cetatea Golubat

Vom lua pranzul la Taverna Sarbului situata pe malul romanesc al Dunarii, iar apoi vom vizita cetatea Golubat. Aceasta este o fortăreață medievală situată pe malul drept al Dunării, la 4 km în aval de orașul sârb Golubat în defileul Dunării, în apropierea Porților de Fier. Fortăreața a fost construită în veacul al XIV-lea și este înscrisă în lista monumentelor culturale de importanţă excepţională ale Republicii Serbia. Ne vom continua drumul catre Belgrad unde vom ajunge la ora 17:30.

Ne continuam plimbarea pe artera pietonala Kneaz Mihajlov, faimoasa pentru cafenelele și magazinele en vogue. Aici gasim un oraș vibrant, plin de viața și istorie, cu edificii civile in stil neoclasic sau baroc ce poarta amprenta Habsburgica de sec. XIX.

Program de voie pana la ora 20:00 cand ne vom imbarca din nou in autocar si ne vom indrepta catre hotel.

Cazare in hotel 3*.


ZIUA 2
425 km

Mic dejun.

Ne imbarcam in autocar catre urmatoarea destinatie, Sarajevo unde vom ajunge in jurul pranzului.

Luam pranzul in Sarajevo

Facem o scurta vizita la Muzeul Tunelului. Acesta a fost infiintat in timpul razboiului ( 1992-1995 ) si este amenajat pe o lungime de 20 de metri pentru ca turistii sa poata simti o mica parte a dramei prin care au trecut locuitorii orasului. Ne continuam drumul spre Mostar unde vom fi cazati, iar seara vom vizita podul peste raul Neretva denumit si Podul Vechi.

Cina in Mostar.


ZIUA 3
75 km

Orasul Dubrovnik

Mic dejun.

Mergem in Blagaj și vedem Blagaj Tekke, o moschee musulmana ridicata pentru practicanții cultului Dervish. Continuam sa exploram taramurile mistice ale Herțegovinei.

Plecam spre Medjugorje, al carui nume se traduce „intre munți” și care este binecuvantat cu o clima mediteraneana blanda. Orașul a devenit in 1981 loc de pelerinaj dupa ce Fecioara Maria ar fi aparut in fața mai multor copii. Apoi ne vom continua calatoria catre Dubrovnik .

Cazare in Dubrovnik.


ZIUA 4
20 km

Mic dejun.

Dis de dimineata vom face o mica plimbare cu telefericul pentru a admira o priveliste de vis, iar apoi vom merge in inima orasului Dubrovnik unde au fost filmate cateva secvente din celebrul serial Game of Thrones pentru a le admira la randul nostru. Pana seara programul este liber, oportunitatile sunt diverse, dar cel mai important este faptul ca pe strazile de o minunatie arhitecturala rara, putem face shopping.

Cazare in zona Dubrovnik.


ZIUA 5
600 km

Pornim catre fiordul Kotor dis de dimineata pentru a face o mica croaziera. Dupa ce vom servi pranzul ne indreptam spre Belgrad, unde daca timpul ne este prieten vom vizita vechea cetatea a Singidunum-ului aflata in parcul Kalemegdan.

Cazare in zona Belgrad

Orasul Dubrovnik

ZIUA 6
700 km

Mic dejun.

Plecam spre Timisoara unde vom face o scurta vizita, apoi ne vom continua drumul spre Bucuresti, cu o oprire pentru a pranzi la Orastie, urmand ca in jurul orei 21:30 sa ajungem in Bucuresti.


Tarif estimativ: 285 euro / persoana | Grup minim 45 elevi / persoane | Avans minim 100 €

SOLICITA OFERTĂ 0770 521 797 Trimite Email


Tariful include:

  • transport cu autocarul
  • cazare 5 nopti la 3 stele
  • mic dejun in fiecare dimineata
  • asigurari medicale
  • croaziera in fiordul Kotor
  • telefericul din Dubrovnik
  • vizita Muzeului Tunel in Sarajevo
  • servicii ghid roman

Tariful nu include:

  • alte cheltuieli personale