Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Circuit în Europa: 8 țări în 9 zile

Circuit în Europa: 8 țări în 9 zile

1 mai, 2019


Există mai multe motive pentru care ai alege o vacanță în Europa de gen circuit turistic, iar în cazul în care nu prea ai avut ocazia să te plimbi prin multe țări, acest tip de vacanță este cel mai recomandat. Reușești să vezi mai multe țări, să faci cunoștință cu diverse culturi și să le compari pe loc, cu emoții și senzații proaspete, să vizitezi cele mai importante obiective turistice și să te distrezi cu o gașcă de prieteni sau de noi amici.

Noi, la Andrei Travel, ne bucurăm să arătăm Europa celor curioși și dornici să o cunoască, organizând excursii și circuite de neuitat. Așa este și cel mai recent circuit în Europa pe care îl organizăm pentru cei mai înrăiți călători. Să vedeți numai ce destinații fabuloase include acesta!

Pornim la drum și ajungem în capitala maghiară – frumoasa, luminoasa și extraordinara Budapesta. Este un oraș de vis, cu o mulțime de parcuri, obiective turistice și construcții istorice deosebite. După o plimbare prin oraș, oprim la Piața Eroilor, numită și Piața Milenarilor, o impresionantă construcție monumentală, care a marcat o mie de ani de la așezarea poporului ungar în Câmpia Panoniei în 896. Monumentul Mileniului, Piața Eroilor și Bulevardul Andrássy, care duce către acestea, aparțin Patrimoniului Mondial UNESCO. Nu le puteți rata dacă ajungeți în Budapesta! Continuăm acest circuit în Europa cu o oprire la Viena, orașul cu cea mai bună calitate a vieții din întreaga lume, o bijuterie unică a acestui continent. Orașul modern, verde, adaptat la necesitățile locuitorilor și extrem de atractiv pentru turiștii din toată lumea, vă va impresiona din prima clipă. Oprim și la Saint Gilgen pentru a ne lăsa inspirați de atmosfera tipică a unui sătuc austriac, iar pentru a respira din aerul pur și proaspăt al munților austrieci, vizităm orașele Tirol, Innsbruck și ajungem la poalele vârfului Zugspitze. Ne bucurăm de vârfurile cristaline ale munților și ne continuăm drumul pentru a descoperi o lume a cristalelor la fel de sclipitoare ca zăpada în razele soarelui. Vizităm Muzeul Swarowski pentru a ne aventura în cele 16 camere create de artiști internaționali și pentru a ne bucura de noi senzații și experiențe superbe.

Poposim în țara ceasurilor, conturilor bancare, a cașcavalului și a ciocolatei. Elveția ne va întâmpina cu multe zone verzi, munți grandioși, orașe spectaculoase și priveliști magice. Asemenea unui tărâm de basm, Elveția este o destinație fermecătoare, cu peisaje care să vă lasă fără respirație, cu orașe pline de un șarm aparte, cu oameni zâmbitori și educați. Printre munții și vârfurile înzăpezite, veți avea ocazia să admirați castele, catedrale, cetăți și păduri dese. Ne vom opri în Zurich, Geneva, Berna, Lausanne, Montreaux, Vevey, Martigny, vom vizita faimoasa stațiune Evian și ne vom bucura de spectacolul naturii la Cascada Rinului. Cei care și-au dorit să viziteze una dintre cele mai mici țări din lume (locul 6 din lume, locul 4 din Europa), au ocazia să ajungă în Liechtenstein. O plimbare prin Vaduz, capitala Principatului, vă va însufleți cu siguranță, mai ales că străzile celui mai bogat stat din lume sunt o combinație superbă dintre un cadru natural de poveste, o arhitectură specifică acestei regiuni europene și peisaje încântătoare. În Germania vom vizita Castelul Neuschwainstein, construcțiile căruia au început în 1869 și care a fost proiectat ca reședință a lui Ludwig al II-lea. Camerele, dormitoarele și sălile acestui castel vă vor impresiona prin opulența sa și prin luxul obiectelor de decor, deschizându-vă o ușă secretă către intimitatea regală a secolului XIX.

Descoperim și stațiunile franceze din măreții Alpi, vizitând orașul AnnecyPerla Alpilor Francezi și stațiunea Chamonix-Mont-BlancMecca alpiniștilor din toată lumea. Aici aveți ocazia să cunoașteți munții în frumusețea sa sălbatică, îmblânzită pe alocuri doar de stațiunile moderne și orașele care se încadrează perfect în această poveste a Mamei Naturi. Trecem hotarul și ajungem în regiunea Alpilor italieni, aventurându-ne pentru fotografii de invidiat în Valea Aosta. Traversăm în lung și-n lat orașele italiene – Milano, Padova, Verona și Novara, pentru a vizita Domul din Milano, Balconul Julietei și Piața Prato della Valle. O vizită în Italia nu este completă fără a gusta din bucătăria delicioasă a acestei țări, astfel, satisfacerea poftelor de paste, pizza, gelato și alte bunătăți este inclusă pe lista noastră.

În drumul de întoarcere, traversăm frumoasa Slovenia, vizitându-i capitala – Ljubljana, unde puteți să descoperiți orașul de la înălțime, de pe teritoriul Castelului din Ljubljana, cu o barcă pe râul Ljubljanica, de pe unul de pe faimoasele poduri ale orașului sau de la una dintre terasele însorite care înfloresc de-a lungul râului Ljubljanica. Plimbați-vă pe străzile Orașului Vechi și bucurați-vă de priveliștile din jur, pentru că mai departe, în acest circuit vom coborî la adâncimi amețitoare. Lăsați-vă fermecat de frumusețea Peșterii Postojna, care impresionează prin formațiunile sale, prin sălile grandioase și experiențele de neuitat pe care le puteți trăi aici. O călătorie spre centrul Pământului despre care veți povesti tuturor prietenilor și colegilor.

Alegeți un circuit în Europa pentru a descoperi 8 țări în numai 9 zile, pentru a vă familiariza cu deosebita cultură a unora dintre cele mai frumoase țări din Europa și pentru a vă distra, vizitând castele, orașe și munți!SUS