Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Circuit în Turcia 2019 – un vis realizabil!

Circuit în Turcia 2019 – un vis realizabil!

28 mai, 2019


Suntem siguri că ați făcut cunoștință cu ospitalitatea turcilor, vacanțele extraordinare care includ toate serviciile turistice pentru o relaxare pe cinste și i-ați descoperit bucătăria delicioasă. Însă, Turcia are mult mai multe de oferit – adâncimea acestei culturi, frumusețea naturală și orașele vibrante sunt doar câteva dintre motivele principale pentru care ați alege o vacanță sau un circuit în Turcia.

În toamnă, Andrei Travel organizează cel mai tare circuit în Turciacomorile istorice, minunile naturale și legende milenare vă așteaptă să le descoperiți într-o vacanță de poveste. Pe parcursul a celor 9 zile, în controlul unui ghid informat și care deține cele mai interesante detalii despre locurile vizitate, porniți la drum spre Turcia pentru a o vedea, pentru a o simți, pentru a-i afla istoria!

Ce vă propunem să vizitați în acest circuit în Turcia?

Orașul Erdine – fondat în 125 d.Hr. și care a aparținut pe parcursul istoriei Bulgariei, Imperiului Otoman, Imperiului Rus și numai apoi Turciei. Orașul de la intersecția continentelor are o poveste uimitoare și o atmosferă încărcată de evenimentele trecutului său glorios.

Legendara Cetatea Troia, locație faimoasă în mitologia greacă și un sit arheologic important pentru curioșii contemporani. Un must-see pentru toți cei care ajung în Turcia!

Ruinele orașului Efes construit încă în secolul X î.Hr., care găzduiește Templul Zeiței Artemis, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice, dar și Biblioteca Celsus, a treia cea mai mare bibliotecă a lumii antice.

Magicele terase Pamukkale – izvoarele termale din această locație nu sunt doar incredibil de benefice și relaxante, dar vă vor tăia și respirația prin frumusețea sa spectaculoasă.

Konya – orașul turcesc de la altitudinea de 1027 metri, care vă va permite să călătoriți în timp, descoperind moschee, muzee unice și construcțiile istorice din Turcia.

Fermecătoarea Capadoccia– orașele care vă vor transporta într-un tărâm fantastic, acolo unde deșertul face regula, iar vouă vă rămâne doar să înțelegeți că nu visați o priveliște suprarealistă și că realitatea poate arăta cu totul diferit!

Orașul subteran Kaymakli – un complex de tunele, căsuțe , o biserică, săli de depozitare și beciuri construite în 8 (!) nivele încă în secolul VIII Î.Hr. în piatră vulcanică.

Orașul Avanos, traversat de cel mai lung râu din Turcia – Râul Roșu (Kızılırmak).

Satul antic Cavusin și Cetatea Uchisar, construite în totalitate în stâncă, un loc perfect pentru a descoperi creativitate și ingeniozitatea umană, pentru a vă minuna de construcțiile secolelor trecute și pentru a surprinde cele mai fabuloase apusuri de soare.

Tuz Golu – unul dintre cele mai mari lacuri saline din lume, o altă locație care vă va tăia respirația.

Incomparabilul Istanbul, unde veți avea ocazia să petreceți mai mult timp, să-i descoperiți moscheile, bazarurile și gastronomia locală…

… și multe alte locații despre care nu ați auzit sau despre care ați citit în cărțile de istorie și legende antice!

Prin acest circuit în Turcia vă vom deschide ușa spre o destinație plină de farmec, secrete și locații care să vă lase fără cuvinte. Alegeți să descoperiți țara de pe două continente cu Andrei Travel!SUS