Circuit pelerinaj Israel

Pelerinaj Israel 2020 pe urmele lui Iisus

cu avionul 6-8 zile Obiective unice hoteluri 4* demipensiune


Pelerinaj Israel Martie 2020
6 zile | 4 – 9 Martie 2020

Pelerinaj Israel Aprilie 2020
8 zile | 26 Aprilie – 3 Mai 2020


HARTA TRASEU

INCLUDE

 • Zbor compania EL-AL
 • bagaj cala inclus (23 kg)
 • 5 nopti la hotel de 4
 • tururile zilnice si intrarile incluse
 • preot însoțitor de grup
 • Demipensiune (2 mese/zi)
 • intrari obiectivele incluse
 • autocar modern cu aer conditionat


Durata: 6 zile / 5 nopţi


Tarif : 545 495 € / persoană

+ 95 Euro taxe de aeroport reducere de 50 € / persoană pentru înscrieri până la data de 25 decembrie 2019

Un pelerinaj de 6 zile de excepție prin obiectivele propuse, cazare de 4 stele, demipensiune și programul echilibrat de vizite și relaxare.

DESCRIERE PROGRAM ZILNIC

ZIUA 1

04 Martie 2020 2h 30min 0,3 km 1

BUCURESTI – TEL AVIV

19:00 Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda.

21:40 Plecare din Aeroportul Henri Coanda la ora 21:40, cu compania EL-AL. Sosire la aeroportul Ben Gurion la ora 00:10 cu El-AL.

Cina și cazare hotel 4* în Bethleem.


ZIUA 2

05 Martie 2020 57,6 km 3.5 km 6

Bethleem

Quasr El Yahud

Mic dejun.

Deplasare spre Qaser El Yahud, locul unde Domnul Iisus Hristos a fost botezat de către Sfântul Ioan Botezătorul în Râul Iordan. Continuăm cu oraşului Ierihon – cel mai vechi oraş din lume – vizită la Manastirea grecească cu “Dudul lui Zaheu” şi la Biserica Românească. Oprire va fi la Qumran la Marea Moartă. Scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice.

Cină şi cazare hotel 4* in Bethleem.


ZIUA 3

06 Martie 2020 15 km 2.5 km 2

Bethleem

Biserica Nativitatii

Mic dejun.

Vizita Bethleem, unde s-a nascut Regele David – fondatorul cetatii. Se va vizita locul nasterii lui Iisus – Biserica Nativitatii (cea mai veche din lume). Urcăm pe Muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină”, Mormântul psalmistului David. Zidul Plingerii, Continuarea călătoriei la Ein Karem- patria Sf.Ioan Botezătorul, unde vom vizita Biserica Sf.Ioan ridicată pe locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul şi Fântâna Fecioarei Maria. Vizita la Biserica romaneasca din Ierusalim.

Cina si cazare hotel 4* in Bethleem.


ZIUA 4

07 Martie 2020 25 km 2 km 10

IERUSALIM

Gradina Ghetzimani

Mic dejun.

Pelerinaj in Ierusalim pe Muntele Maslinilor unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima, unde Iisus a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghetzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui Iisus), grota in care a fost Iisus inchis inainte de judecata si Mormantul Maicii Domnului. Vizita la Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin) – se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge Via Dolorosa (artera comerciala) – Drumul Crucii cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 se ajunge la Biserica Sfantul Mormant. Vizita Zidul Plingerii.Cina si cazare in Bethleem. Apoi se vizitează Cana Galilei – Biserica Minunii și Casa Nunții unde Iisus a săvârșit prima minune – a transformat apa în vin, la acea mult pomenita nuntă. În Nazaret, unde a copilărit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe învățați cu cunoștințele lui despre Vechiul Testament. Se vizitează Biserica Ortodoxă Buna Vestire (ridicată pe locul Izvorului Fecioarei Maria).

Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.


ZIUA 5

08 Martie 2020 35 km 3.5 km 5

Ierusalim, Tiberias

Casa lui Naum

Mic dejun.

Muntele Fericirilor – vizita Biserica Fericirilor. Continuam spre Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului). Vizitam Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) unde Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza Cana Galileei – Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune – a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. In Nazaret, unde a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament), se viziteaza Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria).

Cina si cazare la hotel 4* in Bethleem.


ZIUA 6

09 Martie 2020 2 km 0.5 km 1

Întoarcere București

08:00 – Mic dejun.

Deplasare spre aeroportul International “Ben Gurion” Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare. Îmbarcare cursa EL-AL cu decolare la ora 07:00 și sosire la Otopeni ora 09:45.


Tarif standard / camera dubla: 545 € 495 € / persoană | + 95 Euro taxe de aeroport reducere de 50 € / persoană pentru înscrieri până la data de 25 decembrie 2019

Grup minim: 35 persoane | Avans minim: 150 € (nu se returneaza).

SOLICITA OFERTĂ 0770 573 540 Descarcă Program


Tariful include:

 • bilet avion zbor compania EL-AL
 • bagaj cala 23 kg
 • 5 nopti servicii de hotel 4*
 • tururile zilnice si intrarile incluse.
 • 2 mese pe zi zilnic, conform programului.
 • intrare libera la obiectivele din program.
 • autocar modern cu aer conditionat, conform programului.
 • ghid atestat de Ministerul turismului de limba romana specializat in actiuni turistice si pelerinaje.

Tariful nu include:

 • tips, se achita la fata locului ( 20 EURO )
 • asigurari de medicala si storno 16 euro
 • taxe aeroport
 • eventual program optional, peste cel nominalizat.

HARTA TRASEU

INCLUDE

 • Zbor compania EL-AL
 • bagaj cala inclus (23 kg)
 • 7 nopti la hotel de 4
 • tururile zilnice si intrarile incluse
 • preot însoțitor de grup
 • Demipensiune (2 mese/zi)
 • taxi Hozeva, Sava si telecabina de la Muntele Carantaniae
 • autocar modern cu aer conditionat
 • taxe aeroport incluse


Durata: 8 zile / 7 nopţi


Tarif : 865 820 € / persoană

reducere de 45 € / persoană pentru înscrieri până la data de 25 martie 2020

Un pelerinaj de excepție de 8 zile, pe urmele lui Iisus, cu vizite la toate locurile sfinte pentru orice creștin, cazare de 4 stele, demipensiune și programul echilibrat de vizite și relaxare.

DESCRIERE PROGRAM ZILNIC

ZIUA 1

26 Aprilie 2020 2h 35min 1 km 3

BUCURESTI – TEL AVIV

08:00 Întalnire pe aeroportul Henri Coandă.

10:45 Zbor ora 10:45 către Ben Gurion. Aterizare la ora 13:20 ora locală.

Nazareth – închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Catolică Buna Vestire ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cana Galileii – închinare în Biserica Ortodoxă ce aminteşte de Minunea prefacerii apei în vin la nunta din Cana Galileii.

Cazare şi cină în oraşul Nazaret / Tiberias.


ZIUA 2

27 Aprilie 2020 3.5 km 4

Muntele Tabor

Quasr El Yahud

Mic dejun.

MUNTELE TABOR cu vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut SCHIMBAREA la FAȚĂ a DOMNULUI HRISTOS. ORAȘUL CAPERNAUM, oraş denumit şi "CETATEA DOMNULUI HRISTOS" (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru unde a vindecat-o pe soacra Apostolului Petru), TABGHA, locul unde Iisus a savârşit minunea înmulţirii pâinilor şi a peştilor, MUNTELE FERICIRILOR.

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 3

28 Aprilie 2020 2.5 km 2

Ierusalim

Biserica Nativitatii

Mic dejun.

Vom intra în Cetatea Sfântă a IERUSALIMULUI prin Poarta Sfântului Ştefan. Vizitarea casei în care a locuit Sfânta Fecioară Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a DRUMULUI CRUCII cu cele 14 locuri în care S-a oprit DOMNUL HRISTOS pâna la SFÂNTUL MORMÂNT. Urcare pe GOLGOTA, PIATRA UNGERII, SFÂNTUL MORMÂN al DOMNULUI IISUS HRISTOS, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizită la BISERICA şi CĂMINUL românesc din IERUSALIM.

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 4

29 Aprilie 2020 2 km 4

Bethleem

Mic dejun.

Vizitarea Bisericii Ortodoxe a NAȘTERII DOMNULUI HRISTOS şi a Peșterii unde S-a născut Domnul Hristos. Vizitarea bisericii catolice Sfânta Ecaterina, Grota Laptelui, Câmpul păstorilor. Continuarea drumului în deșert cu minibuze arabe până la Mănăstirea Sf. Sava și Mănăstirea Sf. Teodosie. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina Cea de Taină, Mormântul regelui David – ZIDUL PLÂNGERII.

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 5

30 Aprilie 2020 3.5 km 5
Circuit Ierihon

Ierihon

Mic dejun.

Deplasare în orașul IERIHON – cel mai vechi oraș din lume, vizită la Biserica ortodoxă cu dudul lui Zaheu și la MĂNĂSTIREA Românească de la Ierihon. Privire de ansamblu asupra MĂNĂSTIRII din pustia CARANTANIEI(locul unde Mântuitorul Hristos a fost ispitit de diavol). Localitatea EIN KAREM – locul nașterii Sfântului Ioan Botezătorul si Muntele Carantaniei ( telecabina inclusa in pret ).

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 6

1 Mai 2020 3.5 km 5

Gradina Ghețimani

Gradina Ghetzimani

Mic dejun.

Începem pelerinajul urcând pe Muntele Scopus (Muntele Înălțării Domnului Hristos la cer). Vom vizita Mănăstirea rusească ELEON şi vom vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăți. MUNTELE MĂSLINILOR cu vizită la biserica Pater Noster (Tatăl nostru), la Biserica Dominus Flevit(Domnul a plâns), GRĂDINA GHEȚIMANI cu BISERICA NAȚIUNILOR, MORMÂNTUL MAICII DOMNULUI şi PEȘTERA GHEȚIMANI.

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 7

2 Mai 2020 3.5 km 5

Hozeva

Mic dejun.

Continuăm drumul la Hozeva și vizităm MĂNĂSTIREA SFÂNTULUI GHEORGHE cu moaștele SFÂNTULUI IOAN IACOB Românul de la Neamț. MAREA MOARTĂ – 400 metri cea mai joasă altitudine de pe glob şi apoi o scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) de la Marea Moartă. Coborâm spre RÂUL IORDAN. Vizitarea MĂNĂSTIRII SFÂNTULUI GHERASIM de pe malul RÂULUI IORDAN.

Cazare și cină la hotel în Bethleem / Ierihon / Ramallah.


ZIUA 8

3 Mai 2020 2 km 0.5 km 1

Întoarcere București

08:00 – Mic dejun.

Tur Tel Aviv. Transfer către aeroport la ora 15:00.

Zbor ora 18:30 către Otopeni. Aterizare la ora 21:10 ora locala.


Tarif standard / camera dublă: 865 € 820 € / persoană | reducere de 45 € / persoană pentru înscrieri până la data de 25 Martie 2020

Grup minim: 35 persoane | Avans minim: 150 € (nu se returneaza).

SOLICITA OFERTĂ 0770 573 540 Descarcă Program


Tariful include:

 • bilet avion zbor compania EL-AL
 • bagaj cala 23 kg
 • 7 nopti la hotel de 4
 • tururile zilnice si intrarile incluse
 • preot însoțitor de grup
 • demipensiune (2 mese/zi)
 • taxi Hozeva, Sava si telecabina de la Muntele Carantaniae
 • autocar modern cu aer conditionat
 • ghid atestat de Ministerul turismului de limba romana specializat in actiuni turistice si pelerinaje.

Tariful nu include:

 • tips, se achita la fata locului ( 30 EURO )
 • asigurari de medicala si storno 16 euro
 • taxe aeroport
 • eventual program optional, peste cel nominalizat.
 • tot ce nu este trecut la Tariful include

Cere ofertă / înscriere Circuit

Prenume și Nume
Pentru primirea ofertei

ACTE NECESARE:

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT


CONDITII DE INSCRIERE (Anexa contract):

 • inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim specificat in pagina de prezentare a circuitului si se incheie la epuizarea locurilor
 • diferenta de plata se achita cu min. 40 de zile inainte de data plecarii
 • turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
 • in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti dupa cum urmeaza:
  • grup de 35-39 persoane, plata diferenta de 20 Euro
  • grup de 30-34 persoane, plata diferenta de 35 Euro

CONDITII PARTICIPARE CIRCUIT (Anexa contract):

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inaintea plecarii; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
 • Conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
 • Cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie si la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup
 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
 • Agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
 • In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in trafic, blocarea drumurilor din ratiuni de securitate, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
 • Asezarea turistilor in autocar se va face incepand cu bancheta a treia, in ordinea inscrierilor si efectuarii platilor
 • Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Andrei Travel; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza
 • In cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
 • Agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute etc.
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
 • Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
 • Pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucuresti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala si cheltuielile agentiei
 • Contravaloarea excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie asistat de insotitorul de grup;
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • Turistii care nu respecta indicatiile ghidului/insotitorului de grup si nu se prezinta programul stabilit de catre acesta, provocand intarzieri, nu vor fi asteptati de catre autocar si vor trebui sa se deplaseze cu mijloace proprii la unitatea de cazare specificata pentru ziua respectiva sau la urmatorul obiectiv turistic;
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.SUS