CIRCUIT ROMA si NAPOLI
cu avionul | 7 zile

Durata: 7 zile | Tarif estimativ: 750 euro | Grup minim: 45 persoane.


ZIUA 1
Cazare Roma

Plecare in functie de zborul ales de pe aeroportul Henri Coanda ( OTP ) spre Roma.

Dupa rezolvarea formalitatilor si ridicarea bagajelor din aeroportul din Roma ne indreptam spre cazare pentru a ne caza. Seara, in functie de timpul ramas vom face o mica plimbare in eterna cetate, dupa care vom cina.

Cazare in Hotel Raelia Lazio 3*.

Hotel Raeli Lazio Roma
Hotel Raeli Lazio Roma
Hotel Raeli Lazio Roma

ZIUA 2
Circuit Roma

Mic dejun.

In acesta zi ne vom aventura in vechea cetate. Primul obiectiv al zilei fiind Colosseum-ul (timp de vizitare din momentul intrarii 1:15 minute). Dupa vizita vechiului Colosseum ridicat de catre flavieni si finalizat de Titus in anul 80, vom merge sa vizitam Forumul Roman situate langa Colosseum ( timp de vizitare din momentul intrarii 1:15 minute ). Dupa vizitarea acestui obiectiv vom lua o pauza de 2 ore pentru a servi pranzul, iar dupa servirea pranzului ne vom indrepta spre Piazza Venezzia pentru a admira celebra Columna a lui Traian si Monumentul ultimului rege Italian, Vittorio Emanuel al II- lea. Apoi vom merge spre Circo Massimo, locul unde aveau loc intrecerile cu care din Imperiul Roman, de altfel, acesta fiind prima constructie de tip stadion din Roma. Acestea au fost obiectivele primei zile petrecute in Roma.

Cina.

Colosseum Roma
Piata Venetia Roma
Circul Massimo Roma

ZIUA 3
Napoli

Mic dejun.

La ora 07:35 plecam spre Napoli pentru vizitarea celebrului oras roman acoperit de lava, Pompei. Fiind la o distanta apreciabila fata de Roma (aprox. 250 km ) va fi o zi plina.Aproximativ la ora 11:00 vom ajunge la Portile orasului Pompei. Timpul de vizitare al orasului este de aproximativ 2 ore dupa care vom merge sa servim pranzul. Dupa servirea pranzului vom merge la Vezuviu pentru a admira celebrul Vulcan care este active si in zilele noastre ( timp de vizitare 45 minute). Dupa care vom merge in Napoli pentru a servi cina, iar dupa cina ne vom indrepta spre Roma.

Intoarecere la hotel in jurul orei 22:00.

Napoli
Portul din Napoli
Vedere a vulcanului Vezuviu

ZIUA 4
Vatican

Mic dejun.

Ne indreptam spre micul stat al Vaticanului. Vom incepe vizita cu Muzeele Vaticanului, iar dupa vizitarea muzeelor vom intra in Basilica Sf. Petru. Dupa masa de pranz ne vom indrepta catre Ara Pacis. Apoi vom face o incursiune catre Piazza del Popolo unde vom vizita Basilica de Santa Maria. Vom face cateva poze la Scarile Spaniole, iar pe inserat vom merge catre Fontana di Trevi.

Ziua terminandu-se rapid, ne vom indrepta catre hotel.

Orasul Vatican vedere aeriana
Muzeul Vaticanului
Biserica Sfantul Petru Vatican

ZIUA 5
Assisi

Mic dejun.

Aceasta zi este dedicata viziteai abatiei Assisi, locul de nastere al ordinului Franciscan. In aceasta abatie vom admira arhitectura abatiei cu totul aparte, iar seara ne vom indrepta spre Roma.

Ne retragem la hotel dupa o zi plina.

Abatia Assisi
Abatia Assisi vedere frontala
Abatia Assisi vedere laterala

ZIUA 6
Pantheon
Shopping Time

Mic dejun.

Ne indreptam cu pasi rapizi catre zona Pantheonului, unde vom vizita Pantheonul, piata Navona si Mercati di Traiano in prima parte a zilei. Dupa pranz, bineinteles, SHOPPING ! Timpul de shopping nu este nelimitat, astfel ca, la ora 18:30 ne vom intalni la locul stabilit de ghid.

Ne retragem la hotel dupa o zi plina.

Panteonul din Roma
Piata Navona Roma
Biserica Sfantul Petru Vatican

ZIUA 7
Aeroport

Mic dejun.

+ Aceasta este o zi trista, urmeaza intoarcerea spre casa. La fel ca la venire, un autocar ne preia si ne va conduce catre aeroport.


Tarif estimativ: 750 euro / persoana | Grup minim 45 elevi / persoane | Avans minim 230 €

SOLICITA OFERTĂ 0770 521 797 Trimite Email


Tariful include:

  • Bilete avion Bucuresti – Roma – Bucuresti
  • Cazare 6 nopti la Raeli Hotel Lazio 3* cu mic dejun inclus
  • Excursiile la Napoli si Assisi
  • Toate intrarile la obiectivele mentionate mai sus
  • 1 cina specific italiana in Napoli
  • Servicii ghid roman
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

  • Fiecare cina si pranz (1 cina inclusa in Napoli)
  • Cheltuieli personale