Circuit Catamaran Grecia cu grup de oameni care sar in apa de pe un catamaran
Circuit Yacht Grecia cu imagine aeriana a unor iahturi oprite pentru campare in apropierea portului

CIRCUIT GRECIA DE POVESTE

cu yachtul 8 zile Obiective unice


Hartă Vacantă pe Yacht Grecia

INCLUDE

 • Bilete de avion sau transport cu autocar pentru grupuri mari
 • cazare 7 nopti pe yacht
 • mese la bordul navei cu mâncare rece / gătită
 • curs de navigație
 • asigurare medicală

Durata: 8 zile / 7 nopţi

Tarif : 899 849 euro / persoană
(grup de minim 8 persoane)

Tariful redus este valabil pentru inscrieri ferme până la data de 15 Martie . Angajatii companiilor partenere şi/sau membrii cluburilor partenere beneficiază de un discount suplimentar.

Andrei Travel vă propune un circuit Grecia cu yachtul, pentru 8 zile. Pentru cei care doresc să aibă o vacanță activă și să învețe tainele navigației, să lege prietenii trainice și să cunoască tainele mării, propunem un program cu un echilibru perfect între relaxarea la soare, pe plajele superbe din Grecia, vizita unor obiective inedite pe insulele grecești și aventura extraordinară oferită de navigarea pe un yacht cu vele pe apele superbe ale Mării Egee. Acest program va fi alegerea perfectă pentru orice persoană activă și dornică de aventură! Vă așteptăm cu drag să mergem împreună într-o vacantă pe yacht în Grecia .


Descriere Program Circuit Grecia cu Yachtul

ZIUA 1

Aprilie / Mai

Transport spre Grecia

Întâlnire de grup și deplasare spre Alimos Marina din Atena.

Plecare in circuit cu iahtul din Alimos Marina Grecia

ZIUA 2

Aprilie / Mai

Alimos Marina – Aegina

Aegina – Aigina, situată la 17 nm sud-vest de Pireu, este o insulă deluroasă și fertilă de calcar și șisturi terțiare, cu dealuri izolate rotunjite de origine vulcanică. În cea mai mare parte, coasta coboară abrupt până la mare, cu câteva golfuri adăpostite. Principala ocupație a locuitorilor este agricultura, în special cultivarea și exportul fructelor de fistic excelente ale insulei. Pescuitul, fabricarea de burete și scufundări sunt, de asemenea, de o importanță economică. Aegina este recunoscută pentru fabricarea răcitoarelor de apă (kannatia) – borcane cu gât larg cu două mâini, într-o țesătură poroasă care păstrează conținutul lor rece prin evaporare. Cu o climă blândă și precipitații scăzute, Aegina a fost mult timp favorită ca o stațiune de vară de către cetățenii prosperi ai Atenei. În ultimii ani a devenit din ce în ce mai popular cu vizitatorii străini.

Legendarul strămoș al Aeginetanilor a fost Aiakos, fiul lui Zeus și Egina și tatăl lui Peleus și Telamon, care a fost sărbătorit pentru conducerea lui înțeleaptă și dreaptă și a devenit judecător în lumea interlopă împreună cu Minos și Rhadamanthys. Cele mai vechi urme ale așezării pelasgene de pe insulă datează din mileniul 3 î.en. În cel de-al doilea mileniu, Aegina era deja o importantă stație de comerț, care se ocupa cu ceramica și unguentele, așa cum au arătat descoperirile materialelor heladice, cicladice și minoice. Este prima dată înregistrată în istorie ca o colonie a orașului Dorian Epidavros, iar împreună cu Epidavros a fost condusă în secolul al VII-lea. BCE de către Phaidon de Argos.

După ce a scutocit controlul orașului-mamă în a 6-a BC. Aegina sa bucurat de o perioadă de prosperitate care, în curând, a adus-o în competiție cu Corintul. Eginetanii aveau posturi comerciale în Umbria, în Marea Neagră și în Egipt, iar proprietarii de nave erau cei mai bogați din lumea antică. Monedele monede Aeginetan purtând efigia unei broaște țestoase sunt cele mai vechi cunoscute, iar până în 656 î.en au avut deja o circulație largă, iar greutățile și măsurile Aeginetan au rămas actuale în epoca romană.
La începutul Războiului Peloponez (431 î.Hr.), Aeginetanii au fost expulzați de pe insula lor, iar terenul a fost distribuit cetățenilor din Attica. După înfrângerea finală a Atenei în anul 404 î.en, mulți dintre ei s-au întors, dar zilele minunate ale insulei s-au terminat. Atena a revenit rapid și, după o serie de campanii militare, și-a redobândit controlul asupra Aeginei, care după aceea a împărțit averile statului atenean.
Din 12 ianuarie până în 3 octombrie 1828 Aegina era capitala Greciei.

Circuit cu catamaranul in Aegina Grecia

ZIUA 3

Aprilie / Mai

Aegina

Vom vizita:
Templul lui Aphaia
La începutul războaielor persane, acest stat maritim era la înălțimea puterii sale. După bătălia de la Salamis, în care au participat 30 de nave din Aegina, nava Aeginetană a primit premiul pentru cel mai înalt val. Dar Aegina a fost, de asemenea, condusă de interesele sale comerciale pentru a oferi trimișilor lui Darius pământ și apă în semn de supunere, după care, la moțiunea Atenei, a fost chemată la răspundere de Sparta. Acesta a fost ocazia unor noi conflicte cu Atena, care a văzut insula vecină puternică ca un obstacol în calea extinderii puterii sale maritime. După victoriile navale de la Angistri și chiar de Aegina, atenienii – deși luptând simultan cu Megara și Egiptul – au obligat Aegina să se supună după un asediu de nouă luni, iar în 456 î.Hr. orașul a fost forțat să-și retragă zidurile, războaie și să plătească tribut Atenei.


Capela Sf. Nicolae
Sub templu, spre sud, era vechiul port comercial, care se înălța acum. Când marea este calmă vechile chei pot fi văzute sub apă. Portul modern, situat pe locul vechiului port naval, este încă protejat de vechile cariere care au fost păstrate în stare bună. Pe marginea de nord, cea mai lungă dintre cele două, este și la începutul secolului al XIX-lea. capelă dedicată Sfântului Nicolae.


ZIUA 4

Aprilie / Mai

Poros

Poros, vechea Kalureia, se află la sud-vest de Peninsula Methana, separată de coasta de nord a Argolidului de o strâmtoare între 250 m și 1000 m lățime, 1,5 km lungime și până la 4 metri adâncime. Harta de abordare Poros Cea mai mare parte a insulei este acoperită cu păduri subțiri și macchiuri. Locuitorii, dintre care mulți sunt de origine albaneză, trăiesc prin cultivarea zonelor de coastă fertile de pe continent care aparțin Porosului și din ce în ce mai mult de comerțul turistic. A existat o așezare în vremurile miceneene pe locul mai târziu ocupat de Sanctuarul lui Poseidon. Orașul antic a fost abandonat după perioada romană, iar orașul modern a fost înființat abia în Evul Mediu târziu.

Cu iahtul in Poros Grecia

ZIUA 5

Aprilie / Mai

Hydra

Golful Hydra se află între golful saronic și golful argilos și este unul dintre cele mai populare zone de charter de yachturi din Grecia. Insula Hydra – Hydra (ea însăși Hydraea) este o coamă monolitară goală de calcar, de 12 km lungime de 5 km lățime, situată pe coasta de sud-est a Argolidiei. Arid și infertil, trăiește în principal din comerțul turistic și din vânzarea de produse de artizanat (bijuterii, ceramică, broderie, țesătură manuală, piele). O specialitate locală tentantă este tortul de migdale numit amygdalote. Nord-vest de Hydra este insula mică de pășunat Dokos (vechea Aperopia), cu satul cu același nume într-un golf protejat pe coasta de nord. Continentul (de fapt peninsula Peloponez) are multe ancorări interesante și satul frumos Ermioni.
Hydra era deja așezată în vremurile miceneene, dar nu a avut nici o importanță până în secolul al XVIII-lea. În secolul al XV-lea. și din nou în 1770, după revolta din Morea, refugiații albanezi și-au făcut casa pe insulă și, ca urmare a eforturilor lor – în comerț și transport, dar și în piraterie – a devenit prosperă și bogată. În timpul Războiului Independenței Grecești, Hidroții și-au convertit vasele comerciale în nave de război și au întâmpinat o mare parte din costul războiului. Insula a revenit la importanța sa inițială.

Micul oraș din Hydra (popul 2500) se urcă pitorește pe versanții dealurilor din jurul portului său adăpostit de pe coasta de nord a insulei. Este acum o stațiune preferată, în special pictori și intelectuali, care dau orașului particularitatea și atmosfera sa. Pe chei este vechea Biserică Conventuală din Panyia (sec. Al XVII-lea), cu o mănăstire frumoasă. Pe cealaltă parte a portului se află manastirile impunatoare de la începutul secolului al XIX-lea. proprietarii de nave și comercianții, inclusiv casele admiralului Lakovos Tombazis (acum ocupat de o înălțime a Academiei de Artă din Atena) și Dimitrios Voulgaris. Un astfel de conac găzduiește o școală de formare pentru marina comercială. Casele albe și uneori colorate ale orașului, pe versanții de deasupra portului, sunt mai degrabă cicladice. Deasupra orașului spre vest sunt ruinele unui castel medieval, iar în jos sunt construite fortificații în timpul războiului de independență. Portul Hydra poate fi destul de aglomerat în lunile de vară, zece feriboturi pe zi, plus o navă de croazieră ciudată, ancorată, o face foarte strâns. Mai mult decât atât, ancorele sunt adesea murdare de alte lanțuri de ancoră și exploatația este în unele locuri foarte slabă. Cele mai bune taverne pot fi găsite mai sus în oraș. Există un restaurant minunat – după malul marii la vest de port, la distanță de mers pe jos – în următorul mini-port de pescuit: Kodylenias Resto / Hydra Kodylenia Satul prietenos Ermioni (Hermioni) este situat la tulpina unui teren împădurit. În ciuda apropierii sale de Atena, locul este relativ liniștit și neatins de turiști. În epoca anterioară, Ermioni avea o importanță deosebită, după cum arată și molii și zidurile vechi din vecinătatea capului. Puteți fie să vă ancorați în apropierea acestei moale vechi, fie să mergeți la pupa sau să vă aruncați în spatele moliei exterioare. Du-te la partea de sud a nisip pentru mai multă pace și liniște și minunate vistas de-a lungul Golfului Hydra. Leonard Cohen a mai publicat alte volume de poezie în perioada în care a trăit pe insula grecească Hydra, în anii 1960 şi a intrat în atenţia publică cu romanul său experimental "Beautiful Losers" în 1966, dar şi cu primul său album, "Songs of Leonard Cohen", în 1968.

Cu iahtul in Hydra Grecia

ZIUA 6

Aprilie / Mai

Spetses

Spetses, vechea Pityousa (insula Pines), este o insula deluroasă și împădurită în largul coastei de sud-vest a insulei Argolida. Venitul locuitorilor, care sunt în cea mai mare parte de origine albaneză, provine din agricultură și acum, într-o măsură mai mare, din comerțul turistic, pentru că clima blândă a insulei atrage numeroși concedieri. Hartă a insulei Spetses Această climă ușoară este descrisă de pilotul Amiralității ca fiind „extrem de sănătos” și este într-adevăr mai atrăgătoare decât Hydra sau Dokos. În Spetses nu sunt autorizate nici autovehicule, cu excepția vehiculelor de serviciu public. În antichitate, Spetses era o insulă de importanță. După răzvrătirea lui Orlov, o revoltă împotriva turcilor, susținută de Catherine din Marea Rusă, populația a fost expulzată din insulă în 1770, iar orașul Spetses a fost pustiit. În curând, locuitorii s-au întors pe insula lor, iar activitățile lor de comerț și de navigație le-au adus prosperitate. În 1821 Spetsai a fost prima insulă care a participat la Războiul de Independență: un eveniment comemorat în fiecare an prin ceremonii în Capela Armenei Madonna din Ayia Marina.
Capitala insulei, Spetses (popul 3000), este construită pe pantele blânde deasupra golfului larg care conține portul său. Actualul oraș, cu o serie de vile frumoase și trei biserici interesante din Kastelli, orașul superior, datează din secolul al XIX-lea. Există un muzeu local la sfârșitul secolului al XIX-lea. conac. Circuitul insulei (12 km) este o plimbare plăcută a zilei sau se poate face într-o căruță trasă de cai.

Cu iahtul in Spetses Grecia

ZIUA 7

Aprilie / Mai

Poros

Navigăm înapoi spre Poros.


ZIUA 8

Aprilie / Mai

Alimos Marina

Ajugem în port și ne pregătim de călătoria spre România.


Tarif standard / cabină dublă: 849 € / persoană | Programele se organizează în perioada: 03.04. – 31.05.
Pentru alte perioade vă rugăm să ne contactați.

Grup minim: 8 persoane | Pentru grupuri de minim 24 de persoane, tariful se negociază
Avans minim: 450 € (nu se returneaza).

SOLICITA OFERTĂ 0770 573 540


Tariful include:

 • Bilete de avion sau transport autocar
 • cazare 7 nopți pe ambarcațiune cu vele, cabină dublă
 • transfer aeroport-port-aeroport
 • mâncarea rece / gătită pe yacht
 • curs de navigație
 • asigurare medicală

Tariful nu include:

 • intrările la obiective, eventualele excursii optionale, asigurare storno si alte cheltuieli personale.

Vezi și Circuit Turcia de 9 zile

Cere ofertă / înscriere Circuit

Prenume și Nume
Pentru primirea ofertei

ACTE NECESARE:

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT


CONDITII DE INSCRIERE (Anexa contract):

 • inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim specificat in pagina de prezentare a circuitului si se incheie la epuizarea locurilor
 • diferenta de plata se achita cu min. 7 de zile inainte de data plecării
 • turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
 • in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti dupa cum urmeaza:
  • grup de 35-39 persoane, plata diferenta de 20 Euro
  • grup de 30-34 persoane, plata diferenta de 35 Euro

CONDITII PARTICIPARE CIRCUIT (Anexa contract):

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inaintea plecarii; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
 • Conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
 • Cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie si la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup
 • Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
 • Agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
 • In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in trafic, blocarea drumurilor din ratiuni de securitate, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
 • Asezarea turistilor in autocar se va face incepand cu bancheta a treia, in ordinea inscrierilor si efectuarii platilor
 • Agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Andrei Travel; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza
 • In cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
 • Agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute etc.
 • Copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
 • Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
 • Pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucuresti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala si cheltuielile agentiei
 • Contravaloarea excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie asistat de insotitorul de grup;
 • Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
 • Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • Turistii care nu respecta indicatiile ghidului/insotitorului de grup si nu se prezinta programul stabilit de catre acesta, provocand intarzieri, nu vor fi asteptati de catre autocar si vor trebui sa se deplaseze cu mijloace proprii la unitatea de cazare specificata pentru ziua respectiva sau la urmatorul obiectiv turistic;
 • In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.SUS