Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Croația – cele mai bune plaje din acest colț de paradis

Croația – cele mai bune plaje din acest colț de paradis

14 aprilie, 2019


Când zicem Croația ne gândim la orașe medievale, mii de insule, Game of Thrones, parcuri naționale incredibil de frumoase și… desigur, plaje superbe.

Croația este cu siguranță un candidat perfect pentru a fi în top destinații cu cele mai bune plaje din Europa. Cu peste 100 plaje marcate cu Steag albastru, Croația trebuie să devină următoarea țară în care să vă organizați vacanța de vară. Vă asigurăm, nu veți regreta – oamenii frumoși la chip și suflet, mâncarea delicioasă care combină gusturile mediteranene cu cele balcanice, orașele splendide, apele cristaline și plajele minunate nu vă vor dezamăgi.

Aflați care sunt cele mai bune plaje din Croația și bucurați-vă de o vacanță pe cinste.

Zlatnii Rat de pe insula Brac este posibil cea mai cunoscută plajă din Croația – cu toții am văzut acea fâșie de nisip alb, înconjurat de un albastru rupt din paradis, care pare a fi un vis pentru amatorii de plaje și mare. Contrastul dintre nisipul plajei și culoarea apei este pus în evidență și de pădurea de pini, formând un peisaj natural de neuitat.

Plaja din Golful Stiniva pe insula Vis este un adevărat vis! Plaja este acoperită de pietricele aurii și poate fi accesată de pe mare, cu o bărcuță de mici dimensiuni, dar și pe jos, pe un traseu de drumeție. Plaja poate fi descrisă prin două cuvinte – sălbăticie și tranchilizare, așa că profitați la maxim de aceste două caracteristici ale acestei locații magice.

Plaja Paradis este situată pe insula Rab și corespunde numelui său. Aceasta este o fâșie de peste 1.5 km de nisip, înconjurată de ape cristaline și păduri de pini, este o alegere perfectă pentru familiile cu copii mici – aici veți găsi un șir de facilități și amenajări pentru un sejur fără griji, cu o mulțime de activități și spații de joacă și distracție pentru turiștii de toate vârstele. Cu siguranță, una dintre cele mai bune plaje din Croația!

Plaja Bacvice situată în unul dintre cele mai frumoase orașe din Croația – Split, stă la dispoziția călătorilor care caută relaxare și servicii superbe pentru o vacanță fără griji, dar și un șir de activități, atracții turistice care să merite atenția lor și localuri în care să danseze până la răsăritul soarelui.

Plaja din Golful Lovrecina este o altă locație recomandată de pe insula Brac. Plaja este situată într-un cadrul idilic, pe de o parte aveți parte de priveliști care să vă încânte – apa splendidă a Mării Adriatice, pe de altă parte aveți parte de o vegetație luxuriantă și ruinele unei biserici din secolul V, care să vă trezească curiozitatea.

Plaja Sakarun este una dintre cele mai populare locații din Zadar, situată pe insula Dugi Utok. Sakarun este o plajă destul de mare, cu ape nu prea adânci, care amintește un colț de rai, datorită apei incredibil de curate și cristaline, priveliștilor din jur și atmosferei sale tropicale și exotice.

Acum că ați aflat care sunt unele dintre cele mai bune plaje din Croația, nu aveți nici un motiv pentru a amâna o vacanță în Croația, Țara celor o mie de insule și a plajelor spectaculoase, pe care trebuie să le descoperiți! De ce să nu o faci cu AndreiTravel?

 SUS