Despre Andrei Travel

Andrei Travel este, în primul rând, o afacere de familie. Este o companie pornită din pasiune pentru turism. Pentru că îmi place să călăroresc și iubesc să descopăr locuri și culturi noi în permanență, am avut de-a lungul anilor experiențe plăcute și mai puțin plăcute cu agențiile cu care am călătorit.

După ani de călătorii în diferite colțuri ale lumii și după interacțiunea cu turiști, consultanți în turism, ghizi și alți oameni pasionați în general de turism, am ajuns la concluzia că pasiunea mea trebuie să se transforme într-o profesie.

Promisiunea pe care eu și micul nostru colectiv o facem față de turiștii care călătoresc cu noi si care, aproape invariabil, devin prietenii noștri, este că le vom oferi întotdeauna transparență, siguranță și oferte excelente.

Cu stimă,
Andrei Grădincea

Despre Agentia Andrei Travel

Profesionalism

Fie ca doresti o vacanta individuala sau de grup, fie ca vrei sa ajungi pe litoralul romanesc sau in Africa de Sud, noi suntem pregatiti sa iti oferim ceea ce iti doresti si ti se potriveste cel mai bine.

Fiind o agenţie dinamică, Andrei Travel își propune să ofere într-o manieră modernă şi profesionistă servicii turistice punand la dispozitia vizitatorilor site-ului o platforma de rezervari online. Astfel, orice vizitator va putea efectua rezervare on line, urmand ca plata sa fie efectuata on line sau la agentie ori prin virament.

Oferte variate

Agentia colaboreaza cu unii dintre cei mai buni furnizori si prestatori de servicii turistice, astfel incat tarifele propuse clientilor sunt competitive. De asemenea, raportul calitate tarif este unul echilibrat care reflecta pe deplin acest raport. Tehnologia actuala permite oricui sa faca de la calculator sau de pe telefonul mobil rezervari la hoteluri, sa cumpere bilete de avion, sa rezerve pachete turistice oriunde in lume. Datorita numarului mare de oferte, alegerea nu este insa intotdeauna simpla.

Transparență

Mai intervin si probleme legate de securitatea datelor personale in momentul accesarii anumitor situri web, costuri ascunse, adaugarea de sevicii nesolicitate etc.

Va invitam sa apelati la noi pentru gasirea celei mai bune variante pentru vacanta Dvs. Sistemele de rezervari cu care lucram nu au inselat niciodata asteptarile clientilor nostri. Cooperam cu cei mai buni turoperatori de pe piata si suntem la curent cu majoritatea evenimentelor din domeniul turismului.

Unele dintre cele mai frumoase experiențe pe care le poate avea un om de turism sunt excursiile cu grupuri organizate.

De-a lungul timpului, am organizat atât în țară cât și în străinătate, excursii la obiective foarte cunoscute, dar și la obiective sau în locuri inedite.

Nimic nu se compară cu satisfacția pe care o ai când un grup de oameni pe care îi strângi împreună au reacții de bucurie și de împlinire atunci când ajung la destinație.

Mai jos, veți găsi câteva imagini reprezentative din diverse excursii organizate de-a lungul timpului cu grupuri destul de numeroase, care au venit cu experiențe de călătorie de neuitat!

[smartslider3 slider=3]

TESTIMONIALESUS