Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Destinațiile unui circuit în Iordania 2020

Destinațiile unui circuit în Iordania 2020

15 iulie, 2019


Iordania este spectaculoasă – de la minuni naturale care te lasă fără cuvinte, până la atracții turistice cu o încărcătură istorică sau culturală incomparabilă, această destinație merită atenția dumneavoastră. Iordania invită turiștii din toată lumea să-i descopere orașele, să-i exploreze zonele de deșert, să se bucure de soare, mare și sare, să cunoască istoria, să respecte cultura și să guste din bucătăria tradițională. Fără nici un alt cuvânt de introducere, vă prezentăm destinațiile fascinante pe care le puteți vizita cu un circuit în Iordania în 2020:

Amman are mai multe personalități, este o combinație dintre tradițional și modern, între istorie și nou, un album unic de experiențe fascinante. De la piețe stradale cu condimente, textile și fructe proaspete, până la zgârie-nori fabuloși, capitala Iordaniei fascinează, impresionează și nu lasă indiferent pe nimeni. O scenă gastronomică interesantă, plină de combinații și gusturi noi, o locație pentru cele mai colorate evenimente și festivaluri din țară, o enciclopedie captivantă de atracții turistice și monumente culturale, Amman vă va atrage atenția prin diversitatea sa. Explorați ruinele construcțiilor ridicate cu mii de ani în urmă, familiarizați-vă cu tradițiile locale, gustați din bucătăria colorată și plină de arome surprinzătoare, plimbați-vă printre bijuteriile arhitecturale și relaxați-vă la un restaurant elegant. Amman este o adevărată comoară de experiențe și impresii!

Wadi Rum este de o frumusețe violentă, care nu vă va lăsa indiferent în fața sa. Priveliștea spectaculoasă a deșertului roșu în combinație cu cerul însorit, într-un albastru senin este o imagine ireală, plină de magie și misticism. Dacă alte destinații din Iordania v-ar permite să călătoriți în timp, în istorie, în trecutul acestei țări, Wadi Rum este locația în care veți avea parte de o experiență de călătorie în spațiu. Supranumită Valea Lunii, Wadi Rum pare a fi o bucățică de Marte sau Lună chiar pe Pământ – priveliștea spectaculoasă nu se va lăsa uitată vreodată. Este un must see pentru toți cei care ajung în vacanță sau se bucură de un circuit în Iordania!

Petra este simbolul Iordaniei, o minune a lumii și un loc cu o încărcătură istorică și culturală deosebită. Aici veți simți puterea deșertului, imensitatea creativității umane și talentului supraomenesc. Un oraș ca o operă de artă, o relicvă inestimabilă a civilizației și un testament cultural fără asemănare, Petra este o bijuterie arhitecturală – sculpturile, structurile arheologice și minunățiile lăsate ca moștenire de beduini sunt de nedescris. Pe lângă Trezorerie, Petra ascunde printre canioanele sale o varietate impresionantă de atracții, monumente și trasee numai bune de descoperit. Eliberați-vă inima să zboare în deșertul arid și lăsați-vă liberă privirea să exploreze imagini nemaivăzute.

Aqaba este o comoară a Mării Roșii și o bijuterie a întregii țări. Unica stațiune de litoral din Iordania, Aqaba și-a câștigat un loc sigur în topul destinațiilor de neratat, iar istoria tumultuoasă și așezarea geografică i-au permis să devină o locație vibrantă, diversă și plină de contraste. Hotelurile luxoase, plajele superbe, viața de noapte fac din Aqaba o stațiune splendidă pentru vacanță. Cu toate acestea, orașul vă poate descoperi diverse evenimente importante din istoria țării și remarcabile dăți din trecutul său zbuciumat. Înconjurată de munți și zone aride de deșert, Aqaba pare a fi o oază de aer proaspăt, nu doar prin atuurile sale geografice, dar și prin diversitatea culturală, care-i oferă un elan deosebit și un farmec aparte.

Marea Moartă este un lac și nu un oarecare lac, ci cel mai adânc lac hipersalin din întreaga lume. O primă locație de SPA de pe pământ, Marea Moartă se mândrește cu un statut irevocabil de atracție turistică și destinație balneoclimaterică, un lider în domeniu din cele mai vechi timpuri. Salinitatea ridicată și proprietățile apei au atras mereu călători din diverse țări care și-au dorit să descopere această minune naturală. Înotul în Marea Moartă este imposibil, la fel ca și scufundările – înotul, pur și simplu, se transformă în plutire pe suprafața apei. Un izvor de frumusețe și energie, dar și o curiozitate naturală pe care nu o puteți exclude din programul unui circuit în Iordania, Marea Moartă merită atenția fiecărui călător!

Descoperiți bogata Iordanie, incredibila destinație cu obiective spectaculoase și cu experiențe care să vă frapeze. Haideți cu Andrei Travel într-un circuit unic prin Iordania în 2020!SUS