Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE ELEVI BALCANI: CIRCUIT BALCANI

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE ELEVI BALCANI: CIRCUIT BALCANI
Excursie elevi timp de 6 zile, cu cazare, mic dejun și multiple obiective

Itinerar: Bucuresti, Belgrad, Sarajevo, Mostar, Blagaj Tekke, Medjugorje, Dubrovnik, Fiordul Kotor, Novi Sad

de la 285 €
/ persoană

Excursie Belgrad


Tip Transport: Autocar

Tip Masă: Mic Dejun

Număr zile: 6

Grup minim: 45

Descriere Program Circuit Elevi Balcani

ZIUA 1

855km 1

Belgrad

Plecare spre Belgrad cu vizita la Cetatea Golubat.


ZIUA 2

3.5 km 3

Sarajevo

Mic dejun.
Vizite la Sarajevo și Mostar.


ZIUA 3

3.5 km 2

Medjugorje

Mic dejun.
Vizite la Blagaj Tekke și Medjugorje


ZIUA 4

3.5 km 2

Dubrovnik

Mic dejun.
Vizita la Dubrovnik.


ZIUA 5

3.5 km 2

Fiordul Kotor

Mic dejun.
Vizita Fiordul Kotor și centru istoric Belgrad.
Cazare.


ZIUA 6

930km 1

Novi Sad

Mic dejun.
Retur Bucuresti cu vizita la Novi Sad și Timisoara.


Obiective Program

Belgrad

Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea — două căi navigabile internaționale —, unde Câmpia Panonicăîntâlnește Balcanii. De asemenea, orașul este plasat de-a lungul coridoarelor paneuropene X și VII. Cu o populație de 1.756.534 (conform estimărilor oficiale din 2007) de locuitori, care include și cetățenii ce locuiesc temporar în străinătate,Belgrad este cel mai mare oraș de pe teritoriul fostei Iugoslavii, al treilea de pe Dunăre, după Budapesta și Viena și al patrulea din sud-estul Europei, după Istanbul, Atena și București.

Sarajevo

Sarajevo (alfabetul chirilic: Сарајево) este capitala și cel mai mare centru urban din Bosnia și Herțegovina, cu o populație estimată la 275,524 de locuitori (în decembrie 2013). Este de asemenea capitala Federația Bosniei și Herțegovinei și a Republicii Srpska, cât și centrului Cantonului Sarajevo. Orașul este celebru pentru diversitatea religioasă, cu o populație islamică, catolică și ortodoxă care coexistă pașnic de secole.

Mostar

Mostar este un oraș și centrul administrativ Cantonul Herțegovina-Neretva din Federația Bosniei și Herțegovinei, o entitate din Bosnia și Herțegovina. Locuit de 105.797 de persoane, este cel mai important oraș din regiunea Herțegovina, care servește drept capital cultural și economic. Mostar este situat pe râul Neretva și este al cincilea oraș ca mărime din țară. Mostar a fost numit după păzitorii de poduri (mostari) care în epoca medievală păzeau Stari Most (Podul Vechi) peste Neretva. Podul Vechi, construit de otomani în secolul al XVI-lea, este unul dintre reperele cele mai vizitate din Bosnia și Herțegovina și este considerat un exemplar de arhitectură islamică din Balcani.

Međugorje

Međugorje este un oraș în partea vestică a Bosniei și Herțegovinei la aproximativ 25 de km sud-vest de Mostar, mai aproape de frontiera cu Croația. Din punct de vedere administrativ aparține de districtul Čitluk, acesta cuprinzând și alte patru localități: Bijakoviči, Vionica, Miletina și Šurmanci. Numele „Međugorje” înseamnă „între munți” și desemnează așezarea geografică a localității. Međugorje a devenit notoriu mai ales după anul 1981, când șase tineri au început să povestească despre viziunile lor, afirmând faptul că o văd și o aud pe Sfânta Fecioară Maria.

Blagaj

Blagaj este un oraș-sat din regiunea de sud-est a bazinului Mostar, în cantonul Herțegovina-Neretva din Bosnia și Herțegovina. Acesta se află la marginea câmpiei Bišće și este una dintre cele mai valoroase structuri mixte urbane și rurale din Bosnia și Herțegovina, distinsă de alte structuri similare din aspectul său urban. Blagaj a fost cel mai probabil numit pentru modelele sale de vreme blândă, deoarece blaga în sârbo-croată înseamnă „ușoară”. Blagaj este situat la izvorul râului Buna și la un tekke istoric (tekija sau mănăstirea Dervish). Blagaj Tekija a fost construit în jurul anului 1520, cu elemente de arhitectură otomană și stil mediteranean și este considerat monument național. Blagaj Tekke este o mănăstire construită pentru cultele dervișilor.

Excursie elevi Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik (în italiană Ragusa) este un oraș în cantonul Dubrovnik-Neretva, Croația, având o populație de 42.615 locuitori (2011). Este una dintre cele mai proeminente stațiuni turistice de la Marea Adriatică în sudul extrem al Croației și centrul cantonului Dubrovnik-Neretva. Ragusa și-a schimbat numele în Dubrovnik în 1918. Patronul spiritual al orașului este martirul Sfântul Blasiu (Sveti Vlaho în croată). Statuile sale sunt amplasate în incinta orașului, în care, în fiecare vară se organizează mari procesiuni, pentru că are o importanță similară cu cea a Sfântului Evanghelist Marcupentru Veneția.

Kotor

Kotor este un oraș de coastă din Muntenegru, localizat în partea retrasă a golfului Kotor. Orașul are o populație de 13.510 locuitori și este reședința comunei cu același nume.
Vechiul port mediteranean din Kotor este înconjurat de un zid impresionant construit în timpul Republicii Veneției care reflectă influența venețiană în rândul arhitecturii. Golful Kotor (Boka Kotorska), unul dintre cele mai mari din Marea Adriatică, este numit uneori cel mai sudic fiord din Europa (deși aceasta este de fapt un canion scufundat). În ultimii ani, Kotor a înregistrat o creștere constantă în domeniul turismului, turiștii fiind atrași atât de frumusețea naturală a Golfului Kotor, cât și a orașul vechi. Kotor face parte din situl UNESCO din Muntenegru.

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: transport cu autocarul, 5 nopți cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, taxe de oras, ghid, asigurare medicala
  • Nu include: intrări la obiective, eventualele optionale, alte cheltuieli personale
  • Tarif: 285 € / persoană
  • Itinerar: Bucuresti, Belgrad, Sarajevo, Mostar, Blagaj Tekke, Medjugorje, Dubrovnik, Fiordul Kotor, Novi Sad
  • Obiective:

    Bucuresti, Belgrad, Sarajevo, Mostar, Blagaj Tekke, Medjugorje, Dubrovnik, Fiordul Kotor, Novi Sad

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Există și variante de transport alternativ deplasării cu autocarul?
Răspuns: Bineînțeles, există și varianta unui zbor direct sau cu escală din București către Istanbul.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS