Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE ELEVI GRECIA 8 ZILE

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE ELEVI GRECIA 8 ZILE
Excursie scolara de tip circuit pentru elevi în Grecia

Itinerar: Bucuresti, Sofia, Salonic, Paralia, Meteora, Kalambaka, Atena, Poros

de la 249 €
/ persoană

Excursie elevi Atena


Tip Transport: Autocar

Tip Masă: Mic Dejun

Număr zile: 8

Grup minim: 40

Descriere Program

ZIUA 1

845km 1

SALONIC/PARALIA

Plecare la ora 5.00 cu autocarul pe traseul Giurgiu – Ruse. In Bulgaria vom face o scurta oprire, in centrul Sofiei, langa Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Sfanta Sofia (vizita panoramica a orasului). Seara SOSIRE LA Salonic/Paralia Katerini.
+ Cazare.


ZIUA 2

3.5 km 3

METEORA /KALAMBAKA

Mic dejun.
Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, cu o oprire în Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi. În continuare ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, urmând vizita la două dintre cele sase mănăstiri existente (biletele de intrare nu sunt incluse, pret informativ 3 € / persoana/ manastire). Dupa un popas pentru masa de pranz, vom avea timp liber in Kalambaka .
Cazare.


ZIUA 3

3.5 km 2

ATENA

Mic dejun.
Plecare spre Delphi traversand Muntii Panassos. Vizitarea sitului arheologic din Delphi. Continuare spre Atena. Seara vom participa la Slujba de Inviere.
Cazare.


ZIUA 4

3.5 km 3

ATENA

Mic dejun.
Tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Pietele Omonia si Karaiskaki . Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (bilet de intrare optional: 22 EURO/adult), leaganul civilizatiei antice elene, monument al arhitecturii mondiale, unde vom admira vestigiile pastrate de aproape 2500 de ani, precum templele Parthenon, Erechteion, Athena Nike, propileele, Odeonul. In continuare strabatem pietonal renumitul cartier Plaka spre Areios Pagos – primul tribunal din lume, loc de unde a cuvantat Apostolul Pavel prima data atenienilor, Agora, forumul Roman, Mitropolia. Timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Dupa amiaza, optional, excursie la Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Pret: 20 EURO/ persoana. Seara, intoarcere la Atena. Va recomandam un tur pietonal cu insotitorul de grup in celebrul cartier Plaka de la poalele Acropolei.
Cazare.


ZIUA 5

3.5 km 3

ATENA

Mic dejun.
Timp liber la dispozitie in Atena, sau optional excursie in Peninsula Peloponez unde se afla leaganul civilizatiei minoice. Se viziteaza: Istmul si canalul de Corint, Epidavros (a fost cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi cu aproximativ 6000 locuri), Mycene, unde se vor vizita cetatea antica, teatrul si mormantul lui Agamemnon (cunoscut din Iliada lui Homer, regele cetatii Mycene, care a pornit Razboiul Troian) si intr-un final Nafplion – oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani.
Pret informativ: 75 € / persoana (minim 20 platitori).
Include: transport cu autocarul, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros), asistenta ghid local si masa de pranz servita la un restaurant traditional (grup minim 25 platitori). Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie.
Cazare.


ZIUA 6

3.5 km 2

ATENA

Mic dejun.
Mic dejun.
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, croaziera de o zi spre trei insule, Eghina – Hydra – Poros. Va propunem o frumoasa plimbare in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din Portul Pireu. Prima oprire o vom face in Poros – insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra – o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu magarusii. Ultimul popas este insula Eghina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului, sau insula Sfantului Nektarie. Pranzul va fi servit pe vapor si este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse); pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului.
Pret informativ: 100 € / persoana. Intoarcere la Atena.
Cazare.


ZIUA 7

3.5 km 5

ATENA

Mic dejun.
Plecare spre Termophile si vizitarea monumentului ridicat in cinstea bravului Leonidas. Continuare spre Insula Evia si vizitarea Manastirii Sf Ioan Rusul. Continuare spre Salonic.
Cazare.


ZIUA 8

855km 3.5 km 3

PARALIA/SALONIC

Mic dejun.
Tur panoramic al Salonicului. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre Bulgaria . Vizitarea Manastirii Rila. Continuare spre Bucuresti.
Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: transport cu autocarul pe traseul mentionat, 8 nopti de cazare la 3* cu mic dejun inclus si cina, taxe locale si de drum, taxe de parcare, ghid
  • Nu include: intrarile la obiective, asigurarile medicale si alte cheltuieli personale
  • Tarif: 249 € / persoană
  • Itinerar: Bucuresti, Sofia, Salonic, Paralia, Meteora, Kalambaka, Atena, Poros
  • Obiective:

    Bucuresti, Sofia, Salonic, Paralia, Meteora, Kalambaka, Atena, Poros

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Există și variante de transport alternativ deplasării cu autocarul?
Răspuns: Bineînțeles, există și varianta deplasării cu avionul pentru catre Atena.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS