Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE ELEVI ISLANDA 7 ZILE

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE ELEVI ISLANDA 7 ZILE
Excursie elevi 7 zile cu avionul, cazare si mic dejun

Itinerar: Bucuresti, Reykjavík

de la 2200 €
/ persoană

Excursie elevi Rekyavik


Tip Transport: Avion

Tip Masă: Mic Dejun

Număr zile: 7

Grup minim: 25

Descriere Program

ZIUA 1

8h 25min 1

Reykjavík

Sosire și vizita în Reykjavík.
Cazare.


ZIUA 2

3.5 km 3

Gullfoss

Mic dejun.
Vizite la Geysir – Gullfoss – Reynisfjara & Reynisdrangar – Seljalandsfoss – Skógafoss – Þingvellir


ZIUA 3

3.5 km 2

Diamond Beach

Mic dejun.
Vizite la Diamond Beach – Jökulsárlón Glacier Lagoon – Skaftafell.


ZIUA 4

3.5 km 2

Dettifoss

Mic dejun.
Vizite la Dettifoss – Egilsstaðir & Lagarfljót – Lake Mývatn.


ZIUA 5

3.5 km 2

Akureyri

Mic dejun.
Vizite la Akureyri – Dimmuborgir – Goðafoss – Lake Mývatn – Námaskarð – Skagafjörður


ZIUA 6

3.5 km 2

Deildartunguhver

Mic dejun.
Vizite la Deildartunguhver – Hraunfossar & Barnafoss – Reykjavík


ZIUA 7

8h 25min 1

Retur București

Mic dejun.
Retur Bucuresti.


Obiective Program

Reykjavík

Reykjavík este capitala Islandei, cel mai mare oraș din această țară și capitala cea mai nordică din lume, fiind aflată foarte aproape de cercul polar. Se află în sud-vestul țării, în golful Faxaflói – o regiune cu multe peninsule, insule și strâmtori.
Se crede că prima așezare permanentă a unor populații scandinave în această zonă datează din anul 870 e.n. Legenda îi atribuie lui Ingólfur Arnarson alegerea acestui loc. Etimologia Reykjavík-ului se datorează multelor izvoare termale din jurul acestei regiuni, Reykjavík traducându-se prin „golful aburilor”.

Gullfoss și Geysir

Gullfoss și Geysir sunt două dintre principalele site-uri de pe ruta populară „Cercul de Aur”.
Gullfoss este o cascadă puternică situată la aproximativ 130 km spre interior de Reykjavík. Gullfoss înseamnă „Cascada de Aur” în islandeză, iar dacă veți vizita Gullfoss într-o zi însorită, veți vedea că este denumită în mod adecvat. Căderile puternice creează o ceață care, când este prinsă de lumina soarelui, acoperă întreaga zonă într-un văl auriu strălucitor. Gullfoss este, de asemenea, site-ul uneia dintre primele proteste de mediu din Islanda pentru a proteja natura fragilă și unică a acestui pământ. O femeie care locuia la o fermă de lângă Gullfoss a descurajat cu succes construcția unei centrale hidrotermale care ar fi distrus această frumoasă comoară naturală.
Ca nume de loc, Geysir se referă la zona geotermală care conține două gheizere active și multe vase fierbinte fierbinte. Geysir înseamnă geyser în islandeză, iar Geysir este, de asemenea, numele geyser-ului mai vechi, care momentan erupează doar rareori. Gheizerul mai activ se numește Strokkur, care erupe la fiecare 4-6 minute. Apa sulfuroasă pictează și sculptează terenul în mod minunat. Zona Geysir a fost mult timp un site popular și impresionant de vizitat atât pentru islandezi, cât și pentru vizitatori.

Reynisfjara

Reynisfjara este o plajă de nisip negru de renume mondial găsită pe coasta de sud a Islandei, chiar lângă micul sat pescăresc Vík í Mýrdal. Cu stivele sale enorme de bazalt, valurile atlantice care urlă și panoramele uimitoare, Reynisfjara este considerat în mare parte a fi cel mai frumos exemplu de plaje cu nisip negru din Islanda. În 1991, National Geographic a votat Reynisfjara drept una dintre primele 10 plaje non-tropicale de vizitat pe planetă.

Reynisdrangar

Reynisdrangar sunt formațiuni de rocă impresionante situate în apropierea țărmului plajei Reynisfjara lângă satul de coastă Vík de pe coasta de sud a Islandei. Formațiile sunt rămășițele de stânci mari și impozante, formate din bazalt, care servesc ca o parte vitală a atragerii zonei; ei trag dramatic în largul oceanului sub stâncile imbinate din Mt. Reynisfjall, creează un site frumos și are un folclor la fel de impresionant. Mai mulți vizitatori moderni vor fi încântați să știe că acești stâlpi se regăsesc și în Sezonul 7 din Game of Thrones, la Eastwatch by the Sea.

Seljalandsfoss

Seljalandsfoss este o cascadă care poate fi încercuită complet, situată pe coasta de sud a Islandei, cu o cădere de 60 de metri. Datorită apropierii cascadei de șoseaua de centură și a caracteristicilor naturale impresionante, aceasta este una dintre cele mai cunoscute și vizitate căderi ale țării. Majestuos și pitoresc, este una dintre cele mai fotografiate caracteristici din toată Islanda.

Skógafoss

Skógafoss este una dintre cele mai mari și mai frumoase cascade din Islanda, cu o lățime uluitoare de 25 de metri și o cădere de 60 de metri.
Datorită cantității de spray produsă de cascada, cel puțin un curcubeu este prezent la fiecare soare din spatele norilor. este una dintre cele mai mari și mai frumoase cascade din Islanda, cu o lățime uluitoare de 25 de metri și o cădere de 60 de metri.
Datorită cantității de spray produsă de cascada, cel puțin un curcubeu este prezent la fiecare soare din spatele norilor.

Vellingvellir

Vellingvellir este un parc național din municipiul Bláskógabyggð din sud-vestul Islandei, la aproximativ 40 km nord-est de capitala Islandei, Reykjavík. Þingvellir este un sit cu semnificații istorice, culturale și geologice și este una dintre cele mai populare destinații turistice din Islanda. Parcul se află într-o vale riftă care marchează creasta Râului Mijlociu-Atlantic și limita dintre plăcile tectonice nord-americane și eurasiene. La sud se află Þingvallavatn, cel mai mare lac natural din Islanda.
Vellingvellir este asociat cu Althing, Parlamentul național din Islanda, care a fost înființat pe site în 930 d.Hr. Ședințele au avut loc la locație până în 1798.

Plaja Diamond

Plaja Diamond este o fâșie de nisip negru aparținând câmpiei glaciare Breiðamerkursandur mai mare, situată de laguna glaciară Jökulsárlón de pe coasta de sud a Islandei.
Aici, aisbergurile care umplu laguna glaciară Jökulsárlón se spală pe mal, stând orbitoare și sfidătoare, în contrast puternic cu plaja cu nisip negru. Prin urmare, este un favorit printre fotografi, iubitori de natură și pasionați de animale sălbatice. Multe sigilii numesc această plajă acasă și este unul dintre cele mai bune locuri din țară pentru a vedea orcile de pe țărm.

Jökulsárlón

Jökulsárlón (pronunția islandeză: [ˈjœːkʏlsˌaurˌloun̥] (Despre această listă sonoră); literalmente „laguna fluviului glaciar”) este un mare lac glaciar din sud-estul Islandei, la marginea Parcului Național Vatnajökull. Situat în capul ghețarului Breiðamerkurjökull, s-a dezvoltat într-un lac după ce ghețarul a început să se retragă de la marginea Oceanului Atlantic. Lacul s-a dezvoltat de atunci la viteze variate din cauza topirii ghețarilor. Acum se află la 1,5 km (0,93 km) de marginea oceanului și acoperă o suprafață de aproximativ 18 km2 (6,9 mp). În 2009, a fost raportat a fi cel mai adânc lac din Islanda, la peste 248 m (814 ft), întrucât retragerea glaciară și-a extins limitele. Mărimea lacului a crescut de patru ori începând cu anii 1970. Este considerată una dintre minunile naturale ale Islandei.

Parcul național Skaftafell

Parcul național Skaftafell a fost un parc național, situat între Kirkjubæjarklaustur, denumit în mod obișnuit Klaustur, și Höfn în sudul Islandei. La 7 iunie 2008, a devenit parte a Parcului Național Vatnajökull mai mare. A fost fondată pe 15 septembrie 1967 și extinsă de două ori după aceea. Înainte de includerea sa în Parcul Național Vatnajökull, acesta a măsurat aproximativ 4807 km2 (2884 mi2), devenind al doilea cel mai mare parc național al Islandei. Conține valea Morsárdalur, muntele Kristínartindar și ghețarul Skaftafellsjökull (un pinten al capacului de gheață Vatnajökull).

Dettifoss

Dettifoss este o cascadă din Parcul Național Vatnajökull din nord-estul Islandei și este reputată a fi cea mai puternică cascadă din Europa. Dettifoss este situat pe râul Jökulsá á Fjöllum, care curge din ghețarul Vatnajökull și colectează apa dintr-o mare zonă din nord-estul Islandei. Scurgerea bogată în sedimenturi colorează apa un alb gri.

Egilsstaðir

Egilsstaðir este un oraș din estul Islandei, pe malul râului Lagarfljót. Face parte din municipalitatea Fljótsdalshérað, reședința de județ a Norður-Múlasýsla și cea mai mare așezare a Regiunii de Est cu o populație de 2.306 locuitori din 2016.

Lagarfjlót

Lagarfjlót este un lac îngust din estul Islandei, cunoscut și sub numele de Lögurinn. Această caracteristică este cea mai cunoscută pentru frumusețea sa naturală, pescuitul și folclorul său.

Mývatn

Mývatn este un lac frumos, cu multe insule mici din nordul Islandei, al patrulea lac ca mărime din țară. Datorită seninătății, vieții păsărilor și vulcanismului, lacul, inclusiv zona înconjurătoare, este una dintre cele mai uimitoare atracții naturale din țară.
Mývatn este, de fapt, atât de frumos încât a fost folosit ca site în franciza Game of Thrones. La mijlocul iernii a fost folosit pentru a reprezenta pământurile de la nord de Zid, respectiv tabăra Wildling a lui Mance Raider.

Akureyri

Akureyri, „Capitala Nordului” este un oraș din fiordul Eyjafjörður din Islanda de Nord. Se află la doar 100 de kilometri distanță de Cercul Arctic. Este a doua cea mai mare zonă urbană din Islanda, cu o populație de aproximativ 17.800.

Dimmuborgir/h4>

Dimmuborgir, sau Cetatea Neagră, este o întindere dramatică de lavă în zona Lacului Mývatn. Plină de folclor, este una dintre cele mai populare destinații pentru călătorii în nordul Islandei.

Cascada Goðafoss

Cascada Goðafoss este situată în râul Skjálfandafljót, în nordul Islandei, al patrulea râu ca mărime din Islanda. Este una dintre cele mai spectaculoase cascade din țară, care se încadrează de la o înălțime de 12 metri pe o lățime de 30 de metri.

Skagafjörður

Skagafjörður este un fiord din Islanda de Nord. Sauðárkrókur este cel mai mare sat al său. Districtul Skagafjörður este un hub agricol și are o istorie bogată.

Deildartunguhver

Deildartunguhver este un izvor fierbinte situat în Reykholtsdalur, un district din vestul Islandei. Deildartunguhver este cel mai mare izvor cald din Europa și este cunoscut pe larg pentru debitul rapid de 180 de litri (380 picturi) pe secundă.

Hraunfossar

Hraunfossar („Lava Falls” în limba engleză) din districtul Borgarfjörður este o serie de cascade frumoase formate de rivulete care se scurg din câmpul de lavă Hallmundarhraun. Este situat în vestul Islandei, lângă o altă cascadă numită Barnafoss.

Barnafoss

Barnafoss este o cascadă rapidă din Islanda de Vest, la doar o scurtă plimbare de căderile senine Hraunfossar. Este cel mai cunoscut pentru istoria sa întunecată din folclor și pentru cât de mult contrastează cu vecinul său.

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: bilete avion ( cu escala ), cazare 6 nopți la hoteluri de 3* cu mic dejun inclus, ghizi locali, taxe locale, transferuri și asigurari medicale
  • Nu include: intrările la obiective și alte cheltuieli personale
  • Tarif: 2200 € / persoană
  • Itinerar: Bucuresti, Reykjavík
  • Obiective:

    Reykjavík, Gullfoss, Diamond Beach, Jökulsárlón Glacier Lagoon, Skaftafell, Dettifoss, Egilsstaðir, Lagarfljót, Lake Mývatn, Akureyri, Dimmuborgir, Goðafoss, Lake Mývatn, Námaskarð, Skagafjörður, Deildartunguhver, Hraunfossar, Barnafoss

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS