Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE SCOLARA EUROPA: 8 ȚĂRI ÎN 9 ZILE

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE SCOLARA EUROPA: 8 ȚĂRI ÎN 9 ZILE
Excursie elevi în Europa timp de 9 zile, cu cazare, mic dejun și multiple obiective în 9 țări europene

Itinerar: Ungaria, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Lichtenstein, Italia, Slovenia

de la 530 €
/ persoană

Excursie elevi Geneva


Tip Transport: Autocar

Tip Masă: Mic Dejun

Număr zile: 9

Grup minim: 45

Descriere Program Circuit Europa

ZIUA 1

755km 1

Budapesta

Plecare spre Gyor. Vizită Budapesta.


ZIUA 2

3.5 km 3

Viena

Mic dejun. Vizita Viena, Prater, St Gilden.


ZIUA 3

3.5 km 2

Innsbruck

Mic dejun. Vizite la Muzeul Swarovski, Innsbruck, Vf. Zugspitze, castelul Neuschweinsten.


ZIUA 4

3.5 km 2

Zurich

Mic dejun. Vizite la Vaduz, Cascada Rinului, Zurich, Berna


ZIUA 5

3.5 km 2

Geneva

Mic dejun. Vizite la Chamonix, Mt. Blanc, Geneva și Annecy.


ZIUA 6

3.5 km 4

Montreaux

Mic dejun. Vizite la Montreaux, Evian, Vevey, Aosta și Novara.


ZIUA 7

3.5 km 2

Milano

Mic dejun. Vizite la Milano, Verona și Padova.


ZIUA 8

3.5 km 2

Pestera Postojna

Mic dejun. Vizite la Pestera Postojna și croaziera Budapesta. Cazare.


ZIUA 9

930km 1

Retur București

Mic dejun. Întoarcere în București.


Obiective Program

Gyor

Győr (germană Raab, slovacă Ráb) este cel mai important oraș în nord-vestul Ungariei, reședința comitatului Győr-Moson-Sopron și unul dintre cele 23 orașe cu statut de comitat ale țării. Este situat pe traseul unuia dintre cele mai importante drumuri din Europa Centrală, la mijlocul distanței dintre Budapesta și Viena. Orașul este unul dintre cele cinci orașe principale ale țării și are o populație de 127.000 locuitori. Viena – Viena (învechit Beciu, în germană Wien, în maghiară Bécs) este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre. Regiunea autonomă Viena este, cu cei aproape două milioane de locuitori ai săi, ce reprezintă un sfert din populația totală a Austriei, al zecelea oraș ca mărime din cadrul Uniunii Europene.

Innsbruck

Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol (populație ~650.000). Situat pe râul Inn, este un centru celebru pentru sporturile de iarnă. Orașul își datorează numele unui pod păzit de pe Inn: acesta a rezultat din combinarea cuvintelor „Inn” și „Brũcke”, adică „Podul Innului”.

Castelul Neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein (în germană Schloss Neuschwanstein) este un castel în stil romantic – renascentist construit la sfârșitul secolului al XIX-lea pe un deal accidentat aflat deasupra satului Hohenschwangau de lângă Füssen (în sud-vestul Bavariei, Germania). Palatul a fost comandat de regele Ludovic al II-lea al Bavariei ca un refugiu și ca un omagiu adus lui Richard Wagner. Contrar părerilor comune, Ludovic a plătit lucrările de construcție ale palatului din averea sa personală și împrumuturi extinse, nu cu fonduri publice bavareze.

Vaduz

Vaduz este capitala principatului Liechtenstein, un oraș de 5.000 locuitori, situat pe cursul superior al Rinului.

Schaffhausen

Schaffhausen este un oraș în Elveția din cantonul Schaffhausen. Orașul este situat în zona de cataracte ale Rinului.

Zurich

Zürich este capitala cantonului Zürich, cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției, cu o populație de 364.558 de locuitori în 2002 (și 1.091.732 în zona metropolitană).
Orașul Vechi se întinde pe ambele maluri ale râului Limmat, care curge de la lac, care rulează spre inceput la nord și apoi transformă treptat într-o curbă spre vest. Centrul geografic (și istoric), al orașului este Lindenhof, un mic deal natural pe malul de vest al Limmat, la aproximativ 700 de metri nord de unde problemele râului de la Lacul Zürich. Astăzi, orașul se întinde încorporat oarecum dincolo de limitele naturale hidrografic de dealuri și include unele cartiere spre nord-est, în Valea Glatt (în germană: Glattal) și la nord în Valea Limmat (în germană: Limmattal). Cu toate acestea, limitele orașului vechi sunt ușor de recunoscut de către canalul Schanzengraben. Acest curs artificial a fost folosit pentru construirea unei a treia fortărețe în sec XVII – XVIII. Zürich este situat la 408 m deasupra nivelului mării, în partea mai joasă (nordică) a Lacului Zürich (Zürichsee) aproximativ 30 km la nord de Alpi, amplasat între dealuri împădurite la Vest și Est.

Berna

Berna (ca și în italiană; în germană Bern, în franceză Berne) este capitala de facto a Elveției și totodată capitala cantonului Berna. Limba oficială este germană deși există o minoritate francofonă. umele orașului Berna fost menționat prima dată la 1 decembrie 1208. Originea numelui nu este însă până astâzi clarificat. Cea mai cunoscută legendă fiind cronica lui Konrad Justinger, unde se menționează că ducele Berchthold V de Zähringen care ar fi ucis un urs (Bär în germană), ar fi numit orașul „Berna”.

Chamonix

Numit Chamonix în limbajul curent, orașul se situează în partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontieră dintre Franța, Elveția și Italia. Chamonix Mont-Blanc este a patra comuna ca mărime din Franța, cu o suprafață de 245 km². Vârful Mont Blanc (4808,75 m) se situează pe teritoriul comunei învecinate, Saint-Gervais-les-Bains, foarte aproape de granița dintre cele două. În localitate se află mai multe vârfuri care depășesc 4000 m: Aiguille Verte (4122 m), Dent du Géant (4013 m), mont Maudit (4465 m) și mont Blanc du Tacul (4248 m). Localitatea Chamonix se află în apropierea granițelor cu Elveția (localitatea Le Chatelard, 1120m) și Italia (șaua Géant, 3365 m).

Geneva

Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonuluicu același nume. Cu privire la populație (184.758 locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (palate), magazine de ceasuri și bijuterii. Conform unui studiu publicat de compania de consultanță americană Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupă primul loc (la egalitate cu Zürich) în lista orașelor cu cea mai bună calitate a vieții.

Annecy

Annecy este un oraș în Franța, prefectura departamentului Haute-Savoie, în regiunea Ron-Alpi.

Castelul din Annecy

Castelul din Annecy – prin silueta lui, Castelul se încadrează perfect peisajului montan. Face parte din moștenirea arheologică a regiunii. Are 4 mari turnuri: Turnul Perierre domină lacul, Turnurile St. Paul și St. Peter domină orașul. Cel mai impozant și cel mai vechi (secolul al XII-lea) este Turnul Reginei. Zidurile de apărare reprezintă un exemplu de arhitectură militară care permit privitorului să își imagineze aspectul castelului înainte de amplasarea altor construcții între turnuri. Interiorul castelului – succesiunea de construcții ridicate în perioade diferite poate fi admirată din curtea interioară. Pe partea stângă se află: clădirea Nemours, construită în 1545 de către Charlotte de Orleans, Ducesa de Genevois-Nemours; Vechea Clădire, ce datează din vremea Contesei de Geneva, secolul al XIV-lea; Noua Clădire, ridicată în 1571, încheie șirul construcțiilor de pe stânga. Pe dreapta se afla: Turnul și Clădirea Perrier, realizate în 1445 de Amedee VIII, primul duce de Savoia.

Montreaux

Cea mai veche așezare a fost un sat din epoca bronzului târziu din Baugy. Montreux se află pe malul nord-estic al lacului Geneva, la furculița de pe calea romană din Italia, peste Pasul Simplon, unde se separă drumurile către capitala romană Aventicum și drumul către Galia prin Besançon. Aceasta a făcut o așezare importantă în epoca romană. Au fost descoperite o vilă romană din secolele II-IV și un cimitir din secolul VI-VII.
În secolul al XII-lea, viticultura a fost introdusă în regiune, iar pantele însorite ale lacului de la Lavaux la Montreux au devenit o importantă regiune viticultură. Montreux este menționat pentru prima dată în 1215 drept Mustruel. În 1295, episcopul Sionului a vândut parohia Montreux lui Girard din Oron. În 1317, a fost împărțit între Lorzii Oron (Le Châtelard) și Contii de Savoia (Les Planches). O Frăție a Duhului Sfânt a administrat moșii și un spital din Montreux începând cu 1309.

Aosta

Aosta, în franceză Aoste, este cel mai mare oraș din Valle d’Aosta în Alpii italieni, Alpii Walliser. Se află la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc. Localitatea se află la distanța de 200 km de Milano, 200 km de Lyon (Franța) și la numai 180 km de Geneva (Elveția). Aosta este o comună cu 34.270 de locuitori, capitală a regiunii Valle d’Aosta. Aosta este singura capitală dintre regiunile Italiei care nu este în același timp și capitală de provincie, deoarece statutul special pentru Valle d’Aosta prevede ca funcțiile provinciei să fie împlinite în parte de organele regionale și în parte direct de comune.

Novara

Novara (Noara în dialectul piemontez sau Nuara în dialectul lombard) este un oraș italian de 105.574 de locuitori, reședință a provinciei omonime în regiunea Piemont. Este al doilea oraș al regiunii ca populație (după Torino) și este situat la intersecția a două mari căi comerciale, una care leagă Milano de Torino, iar cealaltă care leagă portul din Genova de Elveția.
Simbolul orașului este cupola bazilicii San Gaudenzio, înaltă de 121 m. Novara se află la o distanță de 49 km de Milano, 95 km de Torino și 35 km de Lago Maggiore.

Excursie elevi Milano

Milano

Milano este principalul oraș din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). Orașul a găzduit World Exposition 1906 și și-a anunțat disponibilitatea de a fi gazda Universal Expo în 2015. Locuitorii din Milano sunt cunoscuți sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani.

Verona

Verona este un oraș din Italia, din regiunea Veneto. El este capitala provinciei Verona și înregistra în 2008 un număr de 265.245 locuitori. Aria metropolitană veroneză este de 1070,9 km2 și numără o populație de circa 500.000 de locuitori. Verona e vizitată în fiecare an de peste 100 milioane turiști, mulți dintre ei străini, pentru bogăția sa artistică și diversele manifestări anuale, cum ar fi stagiunea lirică areniană. Orașul datoreaza importanța sa socio-economică, poziției sale geografice și dispunerii hidrografice. Între monumentele cele mai cunoscute din oraș se numără Arena (Arena di Verona) și casa Julietei (Casa di Giulietta).

Padova

Padova (în italiană Padua) este unul din cele mai vechi orașe ale Italiei. Are aproximativ 210.000 de locuitori (la 31 decembrie 2004) și este situat în regiunea Veneto din nordul Italiei. Orașul este situat pe râul Bacchiglione, la marginea câmpiei Padului, la 40 km vest de Veneția și 29 km sud-est de Vicenza. Padova este, de asemenea, capitala provinciei cu același nume, Provincia Padova, fiind un important centru economic și cultural al Italiei. Cea mai vestită atracție turistică a orașului este Basilica di Sant’Antonio, Bazilica Sfântului Anton cu mormântul său și altarul cu statui de bronz de Donatello.

Budapesta

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului. Budapesta are cca. 1,7 milioane de locuitori (est. 1999). Cetatea Buda și zona malurilor Dunării din Budapesta au fost înscrise în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: transport cu autocar, 8 nopți de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun, ghid, asigurarari medicale
  • Nu include: optionale, intrări obiective ( aprox 200 € / persoană ) și alte cheltuieli personale
  • Tarif: 530 € / persoană
  • Itinerar: Ungaria, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Lichtenstein, Italia, Slovenia
  • Obiective:

    Ungaria, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Lichtenstein, Italia, Slovenia

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Există și variante de transport alternativ deplasării cu autocarul?
Răspuns: Bineînțeles, există și varianta unui zbor direct sau cu escală din București către Istanbul.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS