Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE SCOLARA GRECIA 7 ZILE

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE SCOLARA GRECIA 7 ZILE
Excursie elevi în Grecia timp de 7 zile, cu cazare, demipensiune și multiple obiective

Itinerar: Bucuresti, Veliko Trnovo, Gurkovo, Stara Zagora, Kirkovo, Komotini, FilosXenia Roxani Country House Hotel

de la 300 €
/ persoană

FilosXenia Roxani Country House Hotel


Tip Transport: Autocar

Tip Masă: Demipensiune

Număr zile: 7

Grup minim: 40

Descriere Program

ZIUA 1

510km 1

Bucuresti, Veliko Trnovo, Gurkovo, Stara Zagora, Kirkovo, Komotini, FilosXenia Roxani Country House Hotel

Plecare spre FilosXenia Roxani Country House Hotel.
Cină la hotel.


ZIUA 2

3.5 km 3

Activități

Mic dejun.
Timp liber pentru diverse activitati.
Cină la hotel.


ZIUA 3

0.5 km 1

Activități

Mic dejun.
Timp liber pentru diverse activitati.
Cină la hotel.


ZIUA 4

0.5 km 1

Activități

Mic dejun.
Timp liber pentru diverse activitati.
Cină la hotel.


ZIUA 5

0.5 km 1

Activități

Mic dejun.
Timp liber pentru diverse activitati.
Cină la hotel.


ZIUA 6

0.5 km 1

Activități

Mic dejun.
Timp liber pentru diverse activitati.
Cină la hotel.


ZIUA 7

510km

Plecare spre Bucuresti

Mic dejun.
Întoarcere București pe același traseu.


Posibilitate excursii

Ruinele acropolei și ruinele orașelor romane

Pe cei 4 km de drum Maroneia – S. Charalampos, pe partea stângă lângă drum, puteți vedea o parte din zidul de vest al orașului antic (secolul al IV-lea î.Hr.). Un plan topografic al aceleiași regiuni oferă informații importante despre dimensiunile orașului. În vârful muntelui Ismaros, care se numește S. Athanasios (altitudine: 678 m), există ruine ale acropolei și ale turnurilor sale. Vizitatorul are nevoie de aproximativ o oră pentru a parcurge distanța, dar este interzis să ajungă până în vârf, din cauza existenței unui campus militar. Pe cei 4,7 km ai aceluiași drum, există un semn care, după 30 de metri, duce la grozavul podea de mozaic colorat al unei case antice, datat din secolul al III-lea î.Hr. În capătul acestei străzi, în dreapta, înaintea portului S. Charalampos, săpăturile au scos la lumină o intrare monumentală care datează din epoca romană. Această intrare a fost făcută din pietre de marmură din regiune. Este posibil să fi fost intrarea în bazarul orașului și să fi fost construită în anii împăratului Ardianos, care a vizitat Maronia în 124-125 AC. De asemenea, s-au găsit ruine în aceeași poziție. Într-o poziție numită Palaiohora, pe partea stângă, săpăturile au scos la lumină un alt etaj colorat, cu decor excepțional dintr-o bazilică din secolul al VI-lea. Portul vechiului oraș, ale cărui părți sunt vizibile din diverse puncte, a fost construit în secolul al IV-lea î.Hr. și a avut un rol deosebit în ceea ce privește protecția flotei sale comerciale și militare. Embarcarea modernă trebuie să fi păstrat forma și poziția celui vechi.

Innsbruck

Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol (populație ~650.000). Situat pe râul Inn, este un centru celebru pentru sporturile de iarnă. Orașul își datorează numele unui pod păzit de pe Inn: acesta a rezultat din combinarea cuvintelor „Inn” și „Brũcke”, adică „Podul Innului”.

Castelul Neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein (în germană Schloss Neuschwanstein) este un castel în stil romantic – renascentist construit la sfârșitul secolului al XIX-lea pe un deal accidentat aflat deasupra satului Hohenschwangau de lângă Füssen (în sud-vestul Bavariei, Germania). Palatul a fost comandat de regele Ludovic al II-lea al Bavariei ca un refugiu și ca un omagiu adus lui Richard Wagner. Contrar părerilor comune, Ludovic a plătit lucrările de construcție ale palatului din averea sa personală și împrumuturi extinse, nu cu fonduri publice bavareze.

Amfiteatrul Antic

Pe cei 4,4 km de la Maroneia strada spre sud duce la Marmaritsa – Sinaxi. După 200 de metri, un semn duce la un spațiu în care se află bazele unui întreg bloc de lut, care este expus în prezent în Muzeul Arheologic de Komotini.
Pe cei 4,8 km de Maroneia, un semn duce la amfiteatrul antic, în zona Kabana, de unde priveliștea măslinilor și a mării este într-adevăr fascinant. Acest teatru trebuie să fie o creație a Perioadei Elenistice.
În timpul timpului roman, această regiune a fost folosită pentru lupte între animale sălbatice, de aceea s-au adăugat bare de protecție în jurul orchestrei. Trebuie să fi avut o capacitate de 2500 de persoane. Țeava care trece prin fața orchestrei a avut o importanță deosebită deoarece a fost transportată apa torrentului departe de scenă.

Mănăstirea Sinaxi

Pe picioarele sudice ale S. Georgio de lângă mare, putem vedea regiunea Sinaxi. Ruinele unei mănăstiri care datează din secolele IX – XII au fost găsite acolo. Această mănăstire a fost fondată la locul unei bazilici creștine datând din epoca împăratului Ioustinianos. Din acel moment puteți urma un drum care duce spre plaja Petrota.

Orasul antic Ismaros

Înainte de coloniștii greci, locuitorii din Ismaros erau faimosii kikkoni. Au avut putere asupra unor orașe importante precum Xantheia, Maroneia și Ismaros sau Ismara. Ismaros este asimilat cu impunătoare acropolă a lui S. Georgio. Acolo, era amplasat sfântul dumnezeiesc al lui Apollo, unde locuia preotul Maronas. Maronas era fiul lui Euanthis și preotul lui Dumnezeu Apollo. Omiros descrie sosirea lui Odiseu, ospitalitatea și cadourile pe care i-a oferit-o Maronas, precum și bătălia cu Kikkones. Conform surselor, orașul antic a fost fondat de Maronas. Orașul a fost construit în secolul al 7-lea î.Hr., pe coloanele cele mai sudice ale Ismaros, de către coloniștii Chios. Coloniștii trebuie să se fi instalat în regiune în mod pașnic, în funcție de prezența Maronas, numele orașului, închinarea lui Dumnezeu Apollo, care a fost același pentru Kikkones și Maroneia și adoptarea calului ca simbol al Maroneiei. La început, dezvoltarea economică a orașului s-a bazat pe agricultură și creșterea bovinelor. S-au cultivat podgorii, măslini și porumb.
În Ismaros au existat păduri cu vegetație groasă și terenuri de pășunare, unde, potrivit Omiros, se hrăneau oile și oksii din Ismara. Monedele de argint din 520 î.Hr. până în anii lui Fillipos al II-lea, și târziu3r monedele de aur utilizate în prima jumătate a secolului al IV-lea î.Hr. arată o evoluție financiară remarcabilă. Maroneia făcea parte din Alianța Atenei și, prin urmare, avea obligația de a plăti impozite. La început impozitul era de unu talanto și 300 de drahme. Cu toate acestea, după fondarea Amfipolisului în 437 î.Hr., impozitul a fost majorat la 3 talanți. În secolul al IV-lea î.Hr., Maroneia avea galerii, armată și putere financiară. În 167 AC a avut loc o alianță între Roma și Maroneia. Textul și legile sale sunt încă menținute pe o coloană de piatră. În această perioadă, patru monede de argint au fost puse în circulație. Faptul că acele monede aveau figura lui Dionyseus sculptată pe ele indică faptul că perioada pașnică a adus o nouă dezvoltare comercială și financiară în oraș. Inscripțiile din perioada elenistică se referă la existența unui Parlament și a unei municipalități, astfel regimul trebuie să fi fost democratic. Din monede avem informații despre numele multor nobili care au fost responsabili pentru menta.


OBSERVAȚII

 • Tariful este valabil pentru minim 40 de elevi. Avans minim 100 euro/persoana, iar diferenta pana pe 08.05.2020.
 • Cazarea se va face in 12 camere duble, 4 camere triple si 1 apartament cu 4 locuri.
 • Elevilor minori neinsotiti de parinti le este necesara procura notariala. ( +40 730 773 632 – notar ).
 • Agentia nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care din cauza unor factori ce nu puteau fi controlati programul nu a putut fi respectat (greve, calamnitati naturale, accidente etc. ).
 • Agentia nu isi asuma responsabiltiatea de a plati amenda in cazul in care grupul este sanctionat de catre politie in cazul in care hotelierii apeleaza la acestia din cauza galagiei prea mare sau pompieri daca acestia fumeaza in camera si declanseaza alarma.

Informații Suplimentare Ofertă

 • Include: transport cu autocarul pe ruta mentionata + eventualele excursii alese, cazare 6 nopti la FilosXenia Roxani Country House Hotel 3* cu demipensiune ( mic dejun si cina ), asigurari medicale, insotitor grup, taxe de drum si taxa locala pentru serviciile de cazare perceputa de statul grec
 • Nu include: intrarile la obiective, pranzurile si alte cheltuieli optionale
 • Tarif: 300 € / persoană
 • Itinerar: Bucuresti, Veliko Trnovo, Gurkovo, Stara Zagora, Kirkovo, Komotini, FilosXenia Roxani Country House Hotel
 • Obiective:

  FilosXenia Roxani Country House Hotel

 • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS