Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE SCOLARĂ ITALIA: COMORILE DIN TOSCANA

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE SCOLARĂ ITALIA: COMORILE DIN TOSCANA
Excursie elevi în Toscana timp de 5 zile, cu cazare cu demipenisune și multiple obiective din Italia

Itinerar: Florenta, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa

de la 210 €
/ persoană

Excursie Pisa


Tip Transport: Avion

Tip Masă: Demipensiune

Număr zile: 5

Grup minim: 25

Descriere Program Excursie Elevi Toscana

ZIUA 1

2h 35min Rimini Transfer hotel

Zbor București – Montecatini

Sosire în Montecatini.
Cina.


ZIUA 2

130 km 5 km 4

Florența

Mic dejun.
Vizită la Florența.
Cină.


ZIUA 3

120 km 4.5 km 1

Sienna și San Gimignano

Mic dejun.
Vizita la Siena și San Gimignano.
Cină.


ZIUA 4

156 km 4.5 km 4

Lucca și Pisa

Mic dejun.
Vizita la Lucca și Pisa.
Cină.


ZIUA 5

2h 15min București

Transfer aeroport

Mic dejun.
Transfer aeroport și zbor spre București.


Obiective Program

Montecatini

Montecatini Terme este cea mai mare și vestită stațiune de balneoclimaterică din Toscana, Italia, unde, alături de beneficiile apelor curative care au adus-o în atenția nobilimii încă din secolul al XVI-lea, te poți bucura de atmosfera relaxantă, cochetă, de verdeață și de aer curat. Dacă nu aveți neaparată nevoie de tratamentele oferite aici (pentru afecțiuni ale ficatului și sistemului digestiv ), trebuie să știți că Montecatini Terme este poate cel mai bun loc de a porni în „cucerirea “ Toscanei și aprincipalelor sale atracții turistice celebre: Florența, Lucca, Pisa, Pistoia.

Florența

Orașul se află pe râul Arno și este cunoscut pentru istoria și importanța sa în Evul Mediu și în Renaștere, în special pentru arta și arhitectura sa. Un centru comercial și economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orașe ale timpurilor, Florența este considerat locul de naștere al Renașterii italiene; de fapt a fost numită Atena din Evul Mediu. A fost mult timp sub conducerea de facto a Familiei Medici. Din 1865 până în 1870 orașul a fost de asemenea capitala Regatului Italiei.

Excursie elevi Siena

Siena

Siena – unul din cele mai frumoase orase din Toscana …înconjurat de plantațiile de maslini și vița de vie, orașul Siena este unul dintre cele mai frumoase din Toscana. Înscris in lista patrimoniului cultural mondial al UNESCO, Siena este unul dintre cele mai frumoase orașe din Toscana ce și-a păstrat aspectul medieval necontaminat de modernitate timp de sute de ani. Aceeași atmosferă medievală se respiră plimbându-va pe străzile înguste și intortocheate ce poarta spre centrul istoric unde se gasesc si cele mai frumoase locuri de vizitat.

Lucca

Lucca este un oraş cu 81.862 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, fiind de asemenea capitala provinciei cu acelaşi nume.
Istoria orasului Lucca merge pana in timpurile Etruscilor si ale Romei Antice. Perioada de aur a orasului a fost in era Gotica de dinainte Renasterii, Lucca poseda inca multe monumente din acea perioada.
Regiune situată în valea râului Serchio, a fost foarte devreme ocupată de aşezări umane. Localitatea a cunoscut un important moment istoric în anul 56 înainte de Cristos, când s-au întâlnit aici Cezar, Pompei şi Cressus, pentru a-şi reînnoi triumviratul, care, de fapt, abia a mai durat aproape un an.

Excursie elevi San Gimignano Italia

San Gimignano

San Gimignano este una dintre emblemele superbe ale Toscanei, un orășel de care te îndrăgostești subit și iremediabil. Drumul către San Gimignano e mărginit de leandri. Interminabili leandri si văi superbe la picioarele dealurilor. Cam asa ceva vezi cand te apropii de San G – incepi sa simti cum bate inima Toscanei.

Pisa

Pisa este un oraș cu aproximativ 90.000 de locuitori, reședință a provinciei Pisa, din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de vărsare a râului Arno în Mediterană.
Al șaselea oraș al Toscanei dupa populație, orașul face parte dintr-un teritoriu al provinciei Pisa cu caracteristici omogene (numit „zona pisană”), care impreuna cu orașele invecinate Calci, Cascina, San Giuliano Terme, Vecchiano și Vicopisanoajunge să numere circa 190.000 de locuitori cu o suprafată de circa 475 km². Reprezintă un vârf al așa zisului „triunghi industrial” constituit din orașele Livorno, Pisa și Collesalvetti, a cărui populație totală ajunge la peste 260.000 de locuitori cu o suprafață de circa 400 km².

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: cazare 4 nopți la hotel de 3* cu demipensiune, taxa de oras, ghid jumatate de zi la Florenta, Siena, San Gimignano, Lucca, și Pisa, asigurari medicale, insotitor din partea agentiei
  • Nu include: transferurile cu autocarul, bilete de avion ( aprox. 220 € / persoană ), intrările la obiective, alte cheltuieli personale
  • Tarif: 210 € / persoană
  • Itinerar: Florenta, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa
  • Obiective:

    Florenta, Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Există și variante de transport alternativ zborului cu avionul?
Răspuns: Bineînțeles, există și varianta unui autocar de minim 54 de locuri sau MIDI – AUTOCAR de 35 de locuri.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS