Ești aici:

Home » Excursii Elevi » EXCURSIE SCOLARA SPANIA: MADRID SI VALLADOLID

Se poate realiza cu plecare din orice oraș din România

EXCURSIE SCOLARA SPANIA: MADRID SI VALLADOLID
Excursie elevi în Madrid timp de 10 zile, cu cazare cu mic dejun și multiple obiective

Itinerar: Madrid, Zamora, Toledo, Salamanca, Avila, Segovia, Burgos, Fromista, Leon

de la 650 €
/ persoană

Excursie elevi Madrid


Tip Transport: Avion

Tip Masă: Mic Dejun

Număr zile: 10

Grup minim: 25

Descriere Program Excursie Scolara Madrid Spania

ZIUA 1

3h 45min 1

Sosire Malaga

Cazare.


ZIUA 2

3.5 km 3

Malaga, Granada

Scurta vizita Malaga, deplasare spre Granada.
Cazare.


ZIUA 3

3.5 km 2

Granada

Mic dejun.
Vizita Granada.
Cazare.


ZIUA 4

3.5 km 2

Cordoba

Mic dejun.
Deplasare spre Cordoba. Vizita seara Cordoba.
Cazare


ZIUA 5

3.5 km 2

Cordoba

Mic dejun.
Vizita Cordoba.
Cină.


ZIUA 6

3.5 km 4

Sevilla

Mic dejun.
Deplasare Sevilla. Vizită seara Sevilla.
Cazare.


ZIUA 7

3.5 km 2

Sevilla

Mic dejun.
Vizită Sevilla. Obiective oraș.
Cazare.


ZIUA 8

3.5 km 2

Sevilla

Mic dejun.
Vizită Sevilla
Cazare.


ZIUA 9

3.5 km 2

Ronda

Mic dejun.
Vizită obiective Ronda Cazare.


ZIUA 10

3h 50min 1

Retur București

Mic dejun.
Întoarcere în București.


Obiective Program

Malaga

Málaga este un oraș portuar în Andaluzia, în sudul Spaniei, pe porțiunea coastei Mării Mediterane numită Costa del Sol. Fenicienii au fondat orașul „Malaka” aici, în jurul anului 1000 î.Hr. Acest nume provine probabil din cuvântul fenician pentru „sare”, deoarece peștele era sărat în apropiere de port; în alte limbi semitice, cuvântul „sare” încă se traduce, în ebraică מלח „mélaḥ” sau în arabă ملح „milḥ”. Șapte secole mai târziu, romanii au cucerit acest oraș împreună cu alte zone spaniole de la Cartagina din Africa. Începând cu secolul al V-lea d.Hr. s-a aflat sub stăpânirea vizigoților. În secolul al VIII-lea, Spania a fost cucerită de mauri, iar orașul a devenit un important centru comercial. Inițial, Málaga a aparținut de Califatul de Cordoba. După căderea dinastiei umayyazilor, a devenit capitala unui regat separat, dependent însă de Granada. În această perioadă, orașul a purtat numele de „Mālaqah” (arabă مالقة). La sfârșitul Reconquistei, recucerirea Spaniei, Málaga a redevenit creștină, în 1487. Orașul a fost puternic bombardat de forțele aeriene italiene și franciste în timpul războiului civil spaniol în 1936. Turismul de pe Costa del Sol din apropiere a impulsionat economia orașului în anii 1960.

Excursie Granada

Granada

Granada este capitala provinciei Granada din comunitatea autonomă Andaluzia în Spania de sud, și se află la poalele muntelui Sierra Nevada la o altitudine de 670 m față de nivelul mării în văile Darro și Genil.
Granada a fost menționată pentru prima oară în cca 500 î.C., ca o colonie iberică. Inițial Granada s-a numit „Iliberra”, o colonie mixtă de fenicieni și iberici. După cucerirea de către romani a Spaniei, colonia a fost redenumită „Iliberis”, însă nu există detalii despre aceasta din timpul stăpânirii romane. În 711 Granada a fost cucerită de mauri, și redenumită „Ilbira Garnata”, în 756 a fost reconstruită (sub numele de „Garam Garnata”) iar după căderea Califatului Cordobei a devenit de câteva ori reședintă a unor dinastii importante ale Andaluziei. Astfel, în secolul XI dinastia Ziri s-a extins de aici peste o mare parte din sudul Andaluziei, înainte să fie învinși de almoravizi. După alungarea almohazilor, din 1238 până în 1492 a fost capitala nasrizilor. Prin cucerirea Granadei la 2 ianuarie 1492 (Data este disputată, de exemplu Columb a primit contractul său pentru un viceregat în nou-descoperitele părți ale Indiei mult mai târziu în acel an, contract care a fost semnat în câmpul de luptă Santa Fe, unde regii catolici așteptau cucerirea) de către Isabela și Ferdinand Catolicii și trupele lor creștine din Castilia Reconquista(Recucerirea) Peninsulei Iberice s-a încheiat.
După ce au fost alungați și moriscos, orașul a căzut într-o importantă criză economică. Din anul 1492, în Granada se află o arhiepiscopie. Universitatea a fost construită între 1526 și 1531 și a fost în secolul XX una dintre cele mai importante surse de venit ale Granadei; la finalul dictaturii generalului Franco, turismul a crescut în importanță. Prin îmbinarea pașnică a mai multor culturi, Granada este astăzi un exemplu viu de oportunități multiculturale. Pe de altă parte, aici, ca oriunde altundeva există ocazional o anumită reținere față de străini, mai ales pentru că în oraș se fac simțite comunități de marocani și musulmani spanioli.

Excursie Cordoba Spania pentru elevi

Córdoba

Córdoba este un oraș din Andaluzia, sudul Spaniei și capitala provinciei Córdoba . A fost o așezare romană, preluată de vizigoți, urmată de Califatul Umayyad în secolul al VIII-lea. A devenit capitala unui emirat musulman, apoi Califatul din Córdoba, care a cuprins cea mai mare parte a Peninsulei Iberice. În această perioadă, a devenit un centru de educație și învățare, și până în secolul al X-lea a devenit cel mai mare oraș din Europa. A fost cucerită de Regatul Castilei în 1236.
Astăzi, Córdoba este încă găzduirea multor piese notabile ale arhitecturii maure, cum ar fi The Mezquita, care a fost numită drept patrimoniu mondial UNESCO în 1984 și este acum o catedrală. Statutul UNESCO a fost extins de atunci pentru a cuprinde întregul centru istoric din Córdoba. O mare parte din această arhitectură, cum ar fi Alcázar și podul roman a fost refăcută sau reconstruită de către locuitorii succesivi ai orașului.

Sevilla

Sevilla (/ səˈvɪl /; spaniolă: Sevilla [seˈβiʎa] (Despre această listă sonoră) este capitala și cel mai mare oraș al comunității autonome Andaluzia și provincia Sevilla, Spania. Este situat pe câmpia râului Guadalquivir. Locuitorii orașului sunt cunoscuți ca sevillanos (forma feminină: sevillanas) sau hispalenses, după numele roman al orașului, Hispalis. Sevilla are o populație municipală de aproximativ 690.000 de locuitori în 2016 și o populație metropolitană de aproximativ 1,5 milioane, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din Spania și al 30-lea cel mai populat municipiu din Uniunea Europeană. Orașul său vechi, cu o suprafață de 4 kilometri pătrați (2 km), conține trei Situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO: complexul palatului Alcázar, Catedrala și Arhiva Generală a Indiilor. Portul Seville, situat la aproximativ 80 de kilometri (50 de mile) de Oceanul Atlantic, este singurul port fluvial din Spania.

Ronda

Ronda (pronunția spaniolă: [ˈronda]) este un oraș din provincia spaniolă Málaga. Este situat la aproximativ 100 km (50 km) la vest de orașul Málaga, în cadrul comunității autonome Andaluzia. Populația sa este de aproximativ 35.000 de locuitori. Acum este unul dintre orașele și satele care este inclus în Parcul Național Sierra de las Nieves.

Informații Suplimentare Ofertă

  • Include: cazare 9 nopți la hotel de 3* cu mic dejun, insotitor din partea agentiei, taxa de oras, asigurari medicale, bilete avion
  • Nu include: orice tip de transfer, intrările la obiective, ghizi locali, alte cheltuieli personale
  • Tarif: 650 € / persoană
  • Itinerar: Madrid, Zamora, Toledo, Salamanca, Avila, Segovia, Burgos, Fromista, Leon
  • Obiective:

    Madrid, Zamora, Toledo, Salamanca, Avila, Segovia, Burgos, Fromista, Leon

  • Telefon Detalii: 0770 573 540

Întrebări Frecvente

Întrebare: Programele afisate pe site/catalog pot fi modificate ?
Răspuns: În functie de preferintele dumneavoastră, orice program poate fi modificat.


Întrebare: Se poate organiza pe traseu masa de prânz în cadrul unui restaurant ?
Răspuns: Bineînțeles, de comun acord se va stabili meniul în urma propunerii locației de către agenție.


Întrebare: Există și variante de transport alternativ deplasării cu autocarul?
Răspuns: Bineînțeles, există și varianta unui zbor direct sau cu escală din București către Istanbul.


Întrebare: Cu cât timp înainte se poate cere realizarea unei excursii de grup?
Răspuns: Cu minim 30 de zile calendaristice înainte de data dorită pentru realizarea acesteia.


Întrebare: Care este procedura de plată a excursiilor de grup?
Răspuns: Se achită 40% avans în momentul cererii ferme, iar restul sumei de plata cu 10 zile înainte de realizarea excursiei.


Descarcă PDF Program

Descarcă întregul Catalog PDF

Cere o ofertă pentru acest program

Completează formularul de mai jos și vei primi în cel mai scurt timp o ofertă de nerefuzat, pe care grupul vostru o va transforma într-o amintire pentru o viață! Alege Andrei Travel pentru experințe de neuitat!

ex. Ion Popescu
Necesar pentru primirea ofertei cerute
Pentru confirmare trimitere ofertă prin SMS
Localitatea din care se pleacă în excursie
Minim 40
Profesori și însoțitori (maxim. 8)
Scrieți data exactă sau aproximativă la care doriți să efectuați excursia


Vezi și toate programele din aceeasi CATEGORIE

S-ar putea să îți placă și următoarele excursii:

TESTIMONIALESUS