Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Experiențe unice în Ischia – insula plină de viață!

Experiențe unice în Ischia – insula plină de viață!

2 iunie, 2019


Ischia este o destinație plină de viață, culori și peisaje fermecătoare. Este o insulă pe care poți experimenta diverse tipuri de vacanță într-un singur sejur. Ischia încântă la prima vedere, te seduce în fiecare zi și îți rămâne în memorie pentru totdeauna.

Flora exotică, vegetația care te copleșește prin abundența sa, complementate de atmosfera Italiei de Sud creează o combinație unică pentru o destinație de vacanță în care să reușești să trăiești cele mai tari experiențe. Four seasons in one day, cum spune renumita piesă, în Ischia se transformă în 1001 de experiențe într-un sejur impresionant.

Îți prezentăm cele mai frumoase activități, experiențe care să-ți ofere emoții noi și recomandări pentru a te îndrăgosti de Ischia.

– Relaxează-te în izvoarele termale și profită de tratamente SPA. Insula Ischia este faimoasă pentru grădinile sale termale – locuri în care natura te calmează și te tratează. Uită de griji și stres în unul dintre cele mai minunate parcuri termale din Ischia: Negombo Thermal Gardens, Poseidon Thermal Gardens și Vagnitiello Thermal Park. Toate aceste locații sunt rupte din paradis – piscinele cu apă termală sunt extrem de ademenitoare, vegetația și florile din parcuri îmbogățesc ambianța, iar priveliștile din jur lasă fără respirație pe oricine pășește în aceste mici paradisuri. Dolce far niente capătă un nou sens în Ischia!

– Călătorește în timp, vizitând Castelul Aragonese. Castelul,  situat pe o stâncă în mijlocul mării, a fost construit în anul 474 î.Hr. și își păstrează până în zilele noastre demnitatea și gloria istorică, dar și frumusețea răvășitoare. Află povestea acestui castel grandios, admiră-i colecția de artefacte și obiecte de artă și sărbătorește-i rezistența de aproape 25 de secole. Nu poți rata o vizită la Castelul Aragonese.

– Descoperă rețetele bucatelor tradiționale din Ischia. Vorbim despre faimosul lichior Limoncello și delicioasa rețetă a iepurelui de Ischia – Coniglio all’Ischitana, dar și despre alte mâncăruri originale din regiunea Napoli și a insulei Ischia. Pasta, pizza și gelato găsiți oriunde în Italia, însă calitatea ingredientelor din Ischia și tradițiile de pregătire a mâncării sunt o experiență aparte pe această insulă de poveste.

– Să nu uităm și de vinurile din Ischia, care impresionează prin prospețimea sa, delicatețea perfectă și aroma inconfundabilă de fructe și plante. O sărbătoare a papilelor gustative! În Ischia vinul este creat datorită fertilității dealurilor, a mării și a soarelui, astfel, un tur ghidat la o vinărie, însoțit de o degustație informativă, te poate duce pe culmile unei exaltări divine. Alege una dintre podgoriile locale pentru o experiență vinicolă în Ischia: Cenatiempo, Pietratorcia sau Casa D’Ambra.

– Închiriază o barca, un yacht sau bucură-te de o mini croazieră care îți va descoperi golfurile ascunse și plajele virgine de pe insulă. Pe lângă faptul că o astfel de plimbare îți oferă ocazia unei relaxări pe cinste și a unei priveliști spectaculoase, ai posibilitatea să te bucuri și de unele dintre cele mai frumoase, naturale și sălbatice locații de pe insulă, disponibile în mare parte doar de pe apă. Scarrupata este o locație unică, acolo unde apele termale se revarsă în mare, iar golful La Scannella oferă condițiile perfecte pentru o oră de snorkeling în apele diverse ale Mării Tireniene.

Andrei Travel ți-a pregătit o ofertă specială pentru insula Ischia, pe care o poți vizita în această vară și unde poți trăi cele mai memorabile experiențe de vacanță!

 SUS