Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Ghid de vacanță în Tenerife – informații despre destinație

Ghid de vacanță în Tenerife – informații despre destinație

12 octombrie, 2019


Tenerife este o destinație care poate fi vizitată pe parcursul întregului an, o destinație care are de toate, pe interesul oricărui călător, care are ape calde și munți înalți, orașe și stațiuni pline de viață, dar și sate tradiționale fermecătoare. Astfel, Tenerife este chiar o locație pe care ar trebui s-o viziteze oricine. Desigur, vremea frumoasă și senină pe parcursul întregului an atrage mii de turiști din toate colțurile lumii, dar Tenerife înseamnă mult mai mult decât o insulă însorită.

Ți-am pregătit un ghid de vacanță în Tenerife, pentru a-ți planificare cel mai perfect sejur în această destinație fabuloasă.

HOteluri Tenerife

Când poți vizita Tenerife – indiferent de anotimpul din România, pe insula Tenerife, cerul este senin și temperaturile sunt superbe. Pe tot parcursul anului aveți norocul de a bucura de condiții meteo primăvăratice, de temperaturi peste 15 °C în timpul iernii și ploi sporadice, care cad în mare parte în nordul insulei, în ianuarie și februarie. Astfel, pentru a fugi de frig și zăpadă, Tenerife este alegere perfectă pentru mijlocul iernii, pentru sfârșitul toamnei sau în primele săptămâni ale primăverii. Tenerife este considerată Insula Primăverii Eterne, așa că nu aveți cum să dați greș.

Unde te poți caza – stațiunile din Tenerife sunt diverse și pentru variate categorii de călători. La fel este și în privința unităților de cazare. Pentru o vacanță în Tenerife, puteți să nu vă faceți griji – aveți opțiuni de la cele mai simple vile sau apartamente până la hoteluri și resorturi de lux, cu 5 stele și condiții impecabile. Depinde de bugetul pe care îl aveți și necesitățile de confort.

Ghid Vacanță Tenerife

Ce stațiune să alegi – în Tenerife puteți găsi hoteluri, stațiuni, plaje și regiuni în dependență de ce preferințe aveți pentru o vacanță perfectă. Dacă distracția este ceea ce vă doriți să faceți în Tenerife, atunci puteți să vă cazați în Los Criastianos, Costa Adeje, Playa de las Americas. Dacă vă place liniștea și relaxare în timpul vacanței sau călătoriți cu cei mici, vă recomandăm stațiunile Los Gigantes, Puerto de la Cruz, Las Galletas. Pentru cei pasionați de sporturi acvatice, nu ezitați să vă cazați în El Medano, La Caleta, Martianez.

Lucrul cel mai important pe care trebuie să-l cunoașteți dacă doriți să vă bucurați de o vacanță în Tenerife este faptul că insula nu este enormă, poate fi vizitată toată în timpul unui sejur mai îndelungat și chiar aveți ocazia să vă bucurați de toate atracțiile acestei destinații. Recomandarea noastră este să închiriați o mașină, cu care aveți acces în orice localitate, sat tradițional, stațiune sau plajă sălbatică. În caz contrar – sunt organizate o gama largă de excursii, cu ghizi informați și trasee minunate, iar dacă vă place independența, puteți opta mereu pentru transportul public, organizat excelent pe insulă.

Plaja Tenerife

Cum ajungi în Tenerife – insula este deservită de două aeroporturi internaționale, de la care transferul spre stațiunea în care vă cazați se face în câteva minute, maxim o oră (da, Tenerife este destul de compact, iar drumurile sunt extraordinare). Din România, puteți zbura direct pe insula Tenerife doar din București, durata zborului fiind de 5 ore jumătate. Dacă sunteți din alt oraș sau nu vă convine ziua zborului direct disponibil, puteți alege mereu zborul cu escală, prelungindu-vă vacanța cu alte destinații europene.

Alegeți acum o ofertă de cazare și avion în Tenerife pentru a profita de cele mai bune prețuri și de o vacanță de neuitat alături de cei dragi!SUS