Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Hai în vacanță pe cele mai bune plaje din Turcia!

Hai în vacanță pe cele mai bune plaje din Turcia!

21 martie, 2019


Vă invităm într-o călătorie pe cele mai bune plaje din Turcia – țara celor 459 plaje cu steag albastru!

Turcia a devenit o alegere preferată a turiștilor care preferă vacanțele ALL Inclusive sau ULTRA ALL Inclusive, pachete ce presupun hoteluri superbe, selecție variată de bucate tradiționale și internaționale, plajă curată, un șezlong asigurat și un cocktail colorat pe care să-l savurezi în razele soarelui, servicii de calitate, avion și transfer până la recepția hotelului și multe alte facilități care să asigure o vacanță pe cinste.

Nisipul fin și sclipitor în combinație cu pădurile luxuriante, munții de un verde aprins și stâncile înalte creează cadrul perfect pentru a savura fiecare priveliște a unei vacanțe de neuitat.

Descoperiți cele mai bune plaje din Turcia și nu ezitați să profitați de ofertele Early Booking pentru litoralul din Turcia!

Plaja Cleopatra din Alanya este una dintre plajele Turciei pe care o veți vedea în toate topurile internaționale, dar și alegerea sigură a utilizatorilor TripAdvisor pentru anul 2018. Numele plajei se trage dintr-o legendă care spune că însăși Cleopatra s-a relaxat pe acestă fâșie de litoral, bucurându-se de nisipul auriu, apele azurii și aerul splendid. Plaja Cleopatra este una dintre cele mai populare din Turcia, dar nu vă faceți griji – vă veți găsi și dumneavoastră un loc sub soare pe cei 2 km de litoral.

Raiul pe pământ – așa poate fi descrisă plaja Patara din Antalya, care se întinde pe o distanță de peste 17 km. Un infinit de nisip delicat, o mare albastră, dealuri verzi și roditoare, ruine antice și relaxare divină veți găsi pe plaja Patara. Dacă doriți să profitați de liniște, spațiu nemărginit pentru vă bucura de frumusețea din jur și o evadare de la aglomerația stațiunilor aglomerate, nu ezitați să ajungeți pe această plajă și să vă reîncărcați bateriile cu energia naturii.

Marmaris atrage turiști din toată lumea cu una dintre cele mai frumoase plaje de Turcia – Icmeler! Parte a Rivierei turcești, plaja Icmeler sigur va surprinde orice călător cu peisaje inedite, servicii și facilități de vacanță pe gustul oricărui turist, dar și hoteluri pentru orice buget. Înconjurată de păduri de pini, munți care să vă ofere cele mai spectaculoase priveliști, plaja Icmeler este alegere perfectă pentru amatorii de natură, pentru familiile cu copii mici care se pot bucura de varietate de restaurante, spații de joacă și hoteluri amenajate, dar și pentru petrecăreții aventuroși, care-și doresc o vacanță plină de distracții!

Situată între Marmaris și Antalya, plaja Kaputas trebuie vizitată de oricine a fost vreodată în Turcia și s-a odihnit în stațiunile sale faimoase sau de călătorii care își doresc să vadă ce are mai frumos de oferit această țară. Una dintre cele mai bune, splendide, sălbatice plaje din Turcia, Kaputas este alegerea celor care aleg să viziteze ceva deosebit, care-și doresc o experiență unică și imagini care să le rămână întipărite în memorie pentru toată viața. Vă promitem că dacă veți străbate coasta turcească, veți conduce printre canioanele înguste și veți coborî cele 170 de scări până la nisipul fin care leagă stâncile înalte de marea azurie, veți rămâne fermecat de minunăția din jur.

Acum că aveți recomandările noastre pentru cele mai bune plaje din Turcia, nu vă va fi complicat să vizitați litoralul din Turcia și să vă bucurați de un tărâm al relaxării ALL INCLUSIVE!SUS