Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Litoral Bulgaria – cele mai tari stațiuni și recomandări de vacanță

Litoral Bulgaria – cele mai tari stațiuni și recomandări de vacanță

13 mai, 2019


Bulgaria este o alegere evidentă de vacanță pentru turiștii români. Fie că vorbim despre un weekend într-un oraș, un sejur la munte sau o vacanță de relaxare pe litoral în Bulgaria, țara vecină prezintă un interes major pentru români. Și nu degeaba – prețurile atractive și serviciile turistice combinate cu noi destinații creează motivele principale pentru o călătorie în Bulgaria.

Întinsă pe o lungime de aproape 400 km, partea de litoral în Bulgaria include o varietate spectaculoasă de stațiuni și orașe în care vă puteți petrece vacanța alături de familie sau gașca de prieteni. Este imposibil ca cineva să nu găsească o destinație pe placul său și să nu să se bucure de plajele frumoase și serviciile turistice de calitate.

Să descoperim care sunt acele stațiuni de litoral din Bulgaria spre care să vă îndreptați atenția pentru o vacanță în sezonul estival.

Sunny BeachSunny Beach a devenit de mulți ani ringul de petreceri în rândul stațiunilor de litoral din Bulgaria și concurează chiar și cu viața de noapte din capitala țării, orașul Sofia. Sunny Beach bucură turiștii cu 8 km de nisip auriu, denumirea stațiunii corespunde complet condițiilor sale de odihnă, sute de restaurante și hoteluri de lux, cluburi și petreceri chiar pe plajă. Este stațiunea perfectă pentru distracție pe timpul nopții și relaxare sau odihnă activă pe timpul zilei, precum puteți profita și de șirul activităților și sporturilor de apă propuse turiștilor.

Recomandare: dacă alegeți vacanța în Sunny Beach, nu ratați și o vizită la Nessebar, orașul vechi al căruia este înscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Albena BulgariaAlbena este stațiunea de litoral din Bulgaria destinată familiilor și călătorilor cu copii mici. Cu o intrare lină în apa mării și cu diverse facilități pentru cei mai mici vizitatori ai plajei, Albena este alegerea numărul 1 al celor care doresc relaxare, vacanță fără griji, spații și amenajări pentru copii, dar și liniște pe timpul nopții. Chiar dacă Albena este destinată turiștilor familiști, aceștia pot găsi posibilități de distracție de seară – cluburile organizează petreceri și nu ratează nici un weekend fără muzică și dansuri până în zori.

Recomandare: pentru distracție și senzații unice, petreceți o zi în Parcul Acvatic Aquamania din Albena.

Resort BulgariaNisipurile de Aur fac parte din Parcul Natural din Bulgaria cu același nume, astfel, plajele acoperite cu cel mai fin nisip, sunt mărginite de apa cristalină a Mării Negre și de pădurile verzi de stejar din Parc. Plaja din Nisipurile de Aur este deținătoarea Steagului Albastru, un titlu internațional care evidențiază curățenia, siguranța și organizarea plajei conform unor standarde ridicate. Astfel, dacă alegeți o vacanță în Nisipurile de Aur fiți siguri că veți găsi nisip curat, ape calme și sigure, facilități pentru relaxare, distracție și chiar și tratament. Apa din izvoarele minerale prezente pe teritoriul stațiunii este folosită în centrele de SPA locale, așa că nu ratați o ședință de relaxare sau alegeți cazare într-un hotel cu astfel de facilități.

Recomandare: cazați-vă sau vizitați o zi Аquahouse Thermal & Beach din apropierea stațiunii, unde puteți să vă bucurați de o relaxare pe cinste: saună și hammam, terapii SPA și wellness, masaje, piscine cu ape minerale, camere saline – o oază de odihnă, frumusețe și sănătate.

V-am prezentat stațiunile noastre preferate de pe litoral din Bulgaria, o destinație bogată în oferte turistice, servicii de calitate, plaje superbe și peisaje minunate, istorie și tradiție, dar și facilități variate pentru relaxare și distracție. Găsiți pe site-ul nostru mai multe oferte de litoral în Bulgaria și nu ratați vacanța de vis pe coasta Mării Negre!



SUS