Oferte Litoral Bulgaria

Pe aceasta pagina puteți găsi câteva oferte de hoteluri recomandate pentru un sejur excelent pe litoralul bulgăresc.

Dacă niciunul dintre hotelurile prezentate în această pagină nu este pe placul dvs., vă rugăm să utilizați motorul de căutare de partea de sus a paginii pentru a selecta stațiunea, tipul de hotel, perioada și numărul de turiști, apoi să căutați cele mai bune oferte pentru litoral Bulgaria.

De asemenea, aveți și opțiunea să sunați la oricare dintre numerele de telefon afișate în partea de sus a ecranului și unul dintre specialiștii noștri va căuta cea mai bună ofertă de cazare în orice stațiune din Bulgaria în care doriți să petreceți vacanța.

Vă mulțumim și vă așteptăm!


Nu rata in Bulgaria:

1.Burgas
Poda. Situat în sudul orașului-port Burgas (de pe coasta sud-estică a Bulgariei), Poda este un Centru de Conservare al Naturii, înconjurat de Marea Neagră și de trei lacuri - Vaya Lake, Mandra Lake și Atanasovsko Lake. Împreună, acestea sunt cunoscute drept Lacurile Burgas sau zonele umede Burgas.
2.Varna
Catedrala Adormirea Maicii Domnului. Proiectată de arhitectul rus Maas, din Odessa, catedrala din Varna este una dintre principalele atracții turistice ale oraşului. Băile romane (Thermae). Sunt în Varna, în zona dintre străzile Han Krum, Tarul Kaloyan, Knyaz Dondukov şi Capitanul Dobrev.
3. Nessebar
Orasul vechi Nessebar este un sit inscris in patrimoniul mondial UNESCO, situat in regiunea Burgas, aflata la circa 120 km sud de Balcic. Numit si „Perla a Marii Negre”, Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, construit pe ruine asezarii trace Mesambria.

Hoteluri recomandate Bulgaria