Oferte Litoral Turcia
charter sau doar cazare

Oferte Early Booking cu transport inclus sau doar cazare

Turcia rămâne în topul preferințelor turiștilor români datorită hotelurilor și serviciilor excelente pe care le găsesc pe litoralul turcesc.

Hotelurile moderne cu piscine, cu locuri de joacă pentru copii, cu aqua-parcuri și alte atracții pentru cei mici sunt ideale pentru familiile cu copii. Ofertele all inclusive sunt, de asemenea, extrem de avantajoase.

Din aceste motive, Andrei Travel vă propune o serie de pachete pe pentru litoral Turcia, potrivite pentru orice buget și exigențe. Puteți alege pachete complete de tip charter, cu zbor inclus, sau puteți alege doar pachete de cazare cu servicii de masă all inclusive și să călătoriți cu propriul mijloc de transport.

Dacă doriți o vacanță pentru relaxare totală, probabil Turcia va rămâne una dintre cele mai bune opțiuni. Vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru a vă ajuta cu cel mai bun pachet de vacanță pentru dumneavoastră sau să faceți rezervarea direct online.

Oferte Charter Turcia cu plecare din Bucuresti

Charter

Oferte Antalya

din Bucuresti
de la
 
793
Charter

Oferte Kusadasi

din Bucuresti
de la
 
10388
Charter

Oferte Marmaris

din Bucuresti
de la
 
33222
Charter

Oferte Bodrum

din Bucuresti
de la
 
82745

Oferte Charter Turcia cu plecare din tara

Charter

Oferte Bodrum

din Cluj-Napoca
de la
 
839
Charter

Oferte Antalya

din Cluj-Napoca
de la
 
150670
Charter

Oferte Antalya

din Suceava
de la
 
70965
Charter

Oferte Antalya

din Timisoara
de la
 
100704

Planificați o călătorie în Turcia? Turcia înseamnă mai mult decât plaje. Înseamnă şi situri culturale, centre comerciale și destinații de croazieră - locuri de vizitat neapărat în Turcia. Uneori avem nevoie doar de o vacanță, departe de zgomotul vieții orașului, de zgomotul constant al social media și, bineînțeles, de trafic! Dar de multe ori devine dificilă alegerea unei destinații. Dacă inima ta spune plaja, mintea ta caută un bogat sit istoric. Este destul de rar să găsiți un loc cu aproape toate acestea incluse. Turcia este o astfel de bijuterie rară. Atracțiile turistice cheie din Turcia se adresează persoanelor cu interese variate, în special celor care caută o experienţă îmbogățită. Este împodobită cu o linie de coastă uimitoare, sate vechi și o moștenire culturală nemaipomenită.

Turcia este o destinatie orbitoare care se intinde pe Asia si Europa. Cultura ei vibrantă, mâncarea faimoasă și o istoria vastă îi impresionează pe toți cei care se aventurează aici, în timp ce peisajul grandios - de la soarele coborând în Marea Mediterană până la munții puternici și stepa aridă - se evidenţiază în sine.

Indiferent dacă vreți să vizitati gloriile bizantine și otomane ale Istanbulului într-un city break, să vă relaxați pe plajă, să călătoriți în istorie rătăcind prin ruine precum Efes sau să vedeți unele dintre cele mai suprarealiste panorame ale lumii din Pamukkale și Cappadocia, această țară are atracții de neuitat.