Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Luna de miere: oferte exotice în destinații de top

Luna de miere: oferte exotice în destinații de top

18 mai, 2019


Recunoaștem – nunta este cea mai frumoasă zi din viața fiecărui om, crearea noii familii este un eveniment care trebuie celebrat la cel mai înalt nivel. Pregătirile pentru această zi includ găsirea locației perfecte, alegerea celei mai divine ținute și invitarea celor mai dragi oameni pentru această sărbătoare. Dar să nu uităm și de luna de miere, acea vacanță dulce, alături de persoana iubită, care vine imediat după nuntă și vă permite să uitați de stres, să vă reîncărcați bateriile și… să vă iubiți.

Cele mai populare destinații pentru luna de miere sunt deseori exotice, țări din celălalt capăt al lumii, plaje tropicale de care ați văzut în toate revistele și în filmele străine. Noutatea bună pentru luna de miere într-o locație exotică este că pregătirea pentru cea mai frumoasă vacanță este mult mai simplă. Alegeți destinația unde doriți să vă petreceți această escapadă romantică, vă adresați la Andrei Travel, acceptați cea mai tentantă ofertă și plecați în vacanță. Frumos, nu?

Vă propunem să considerați lista de oferte exotice pe care o avem pentru luna de miere, să o alegeți pe cea potrivită sau să creați alături de noi vacanța visurilor voastre!

Republica Dominicană

Republica Dominicană este una dintre cele mai frumoase țări din lume – plaje spectaculoase, natură bogată, cultura și oameni care-ți fac sufletul să cânte de bucurie. Plajele sale și peisajele de litoral sunt perfecte pentru o lună de miere așa cum ați visat – relaxare, nisip alb, ape cristaline, palmiere, cocktailuri colorate și distracție noaptea târziu. Serviciile de calitate, hotelurile de lux, oferta de experiențe romantice și de aventură sunt condițiile care vă vor crea vacanța de vis din care nu veți dori să plecați. Punta Cana este stațiunea ideală pentru o lună de miere care să vă transforme o simplă vacanță într-o amintire pentru toată viața – masaj pe plajă noaptea în lumina lunii și a lumânărilor, un toast și un sărut la înălțime pe un balon cu aer cald, înot în cele mai transparente ape – sunt doar câteva idei pentru o lună de miere plină de momente romantice în Punta Cana, Republica Dominicană.

Sri Lanka

Sri Lanka oferă toate condițiile pentru o lună de miere la care fiecare visează – plaje exotice, jungle dese pline de aventură, hoteluri și resorturi care să vă transporte direct pe culmile satisfacției, experiențe pe care le puteți încerca în doi și care vă vor lega pentru eternitate, datorită emoțiilor noi și a senzațiilor răvășitoare. Sri Lanka este țara unde visurile devin realitate! Spectacolele și show-urile locale vă vor alinta simțurile și privirea cu mișcări, culori și muzică, într-o sărbătoare a distracției și culturalizării. Plajele și piscinele infinit vă vor demonstra cât de ușor este să te relaxezi într-un cadru edenic tropical, să uiți de griji și să profiți de apropierea cu persoana iubită. Iar pădurile cu vegetație luxuriantă, flori exotice și păsări tropicale vă vor deschide ușa spre un paradis al naturii, acolo unde veți trăi cele mai tari clipe și veți crea amintiri pentru totdeauna.

Tenerife

Spania este faimoasă pentru plajele sale superbe și pentru destinațiile de top, însă nimic nu se compară cu insula Tenerife, cea mai mare, diversă și magică insulă din arhipelagul de Insule Canare. Tenerife promite aventură, multă aventură! Iar dacă asta este ceea ce vă doriți și gândul vă stă la o destinație exotică pentru luna de miere, accesibilă prin zboruri directe și rapide, dar la fel de fenomenală ca țările din Caraibe sau Asia, atunci alegerea perfectă este Tenerife. Piscine naturale, golfuri și lagune, munți și vulcani, flori exotice, plaje cu nisip fin și auriu sau plaje cu nisip negru scăldat în valurile albe ale Oceanului Atlantic, hoteluri și resorturi la nivelul celor mai spectaculoase cazări din Caraibe, Tenerife este foarte generoasă la acest capitol. Alegeți cel mai frumos hotel și planificați-vă o lună de miere care să vă încânte și să vă impresioneze în fiecare zi!

Pentru a consulta lista de oferte de destinații exotice pentru luna de miere nu ezitați să intrați pe site și să ne contactați pentru o vacanță plină de romantism!

SUS