Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Obiective unice de vizitat în Barcelona

Obiective unice de vizitat în Barcelona

26 martie, 2019


Barcelona, cu siguranță, este una din destinațiile principale europene. Plaje sublime, parcuri impresionante, construcții spectaculoase, o scenă gastronomică delicioasă și viața de noapte colorată – Barcelona le are pe toate. Putem spune că fiecare călător va găsi ceva de ce să se îndrăgostească în Barcelona, indiferent de vârsta sa, experiența turistică și spiritul de aventură.

Dacă sunteți aici, atunci considerați Barcelona ca o posibilă destinație de vacanță pe viitor sau aveți deja procurate biletele de avion și vă planificați escapada în faimosul oraș spaniol.

Andrei Travel v-a notat o listă cu cele mai importante obiective turistice de vizitat în Barcelona pe care să nu le ratați în viitoarea călătorie.

Sagrada Familia este numărul 1 pe lista oricărui călător. Fie petreceți o săptămână în Barcelona sau aveți doar câteva ore în Orașul lui Gaudi, Sagrada Familia este obiectivul principal pe care trebuie să-l vizitați. Grandioasa catedrală este în construcție deja de peste 100 de ani, bucurând anual milioane de turiști din toată lumea, cu frumusețea sa, cu detaliile arhitecturale impresionante și măreția cu care veghează asupra Barcelonei. Pășiți în interiorul acesteia pentru a fi martor la una dintre cele mai emoționante experiențe arhitecturale.

Continuând plimbarea prin patrimoniul fantastic al arhitectului Gaudi, nu pierdeți din vedere Parcul Guell – un teritoriu modern, unde vegetația bogată, grădinile rupte din realitate și decorul meticulos a construcțiilor vă va lăsa fără cuvinte. Explorați potecile parcului și admirați fiecare metru al acestei opere de artă în aer liber.

Pentru priveliști spectaculoase asupra orașului vă recomandăm să urcați cu telefericul pe Montjuic – un obiectiv important de vizitat în Barcelona. Dealul Montjuic găzduiește Castelul cu același nume, Poble Espanyol – Muzeul Satului Spaniol, dar și un șir de restaurante, cluburi și magazine care să vă permită să descoperiți cultura spaniolă și să vă răsfățați cu bucate tradiționale, show-uri de flamenco și informații fascinante despre istoria acestei țări.

Pentru cei care sunt pasionați de artă și adoră să hoinărească prin muzee, vă recomandăm o vizită în unul dintre principalele muzee din Barcelona – Muzeul Picasso. Aici aveți posibilitatea să descoperiți operele, copilăria, influențele culturale și relația marelui Picasso cu Barcelona, orașul de care a fost îndrăgostit din primii ani de viață.

La Rambla este cea mai faimoasă stradă din Barcelona, care traversează orașul începând cu Piața Cataluna până la plajele atractive, pline de localnici și turiști. Bulevardului La Rambla este presărat cu terase, unde puteți servi un pahar de sangria, artiști stradali, magazine cu produse locale și grupuri de spanioli care-și savurează tinerețea.

Desigur, nu putem uita la plajele populare din oraș. Acestea trebuie să fie pe lista de vizitat în Barcelona dacă vă place marea, soarele, petrecerile și relaxarea, iar din câte știm… nu prea există persoane care să nu prefere cel puțin una din componentele principale ale plajelor din Barcelona. Descălțați-vă și adânciți-vă degetele în nisipul fin sau în apa Mării Mediterane și lăsați-vă alintat de razele soarelui și tumultul valurilor albe.

Acum că aveți această listă de obiective de vizitat în Barcelona, nu ezit ați să vă organizați o escapadă în orașul spaniol. Barcelona vă va fermeca de la prima vedere, își va descoperi secretele cu fiecare zi de vacanță și va rămâne în sufletul oricărui călător care i-a explorat străzile umbrite de palmieri și case fenomenale. Nu ratați ofertele noastre pentru Barcelona și programele cu vacanțe în Spania.SUS