arata filtrele

Sejur Rio de Janeiro & plaja Buzios, 9 zile - martie 2019

Agentia noastra iti propune sa vizitezi doua din cele mai importante atractii ale Braziliei: Rio de Janeiro, Orasul Minunat si pitoreasca zona Buzios. Rio de Janeiro este cu siguranta principala atractie a Braziliei, prin carnavalul celebru in intreaga lume, plajele Copacabana si Ipanema, Padurea tropicala Tijuca, cea mai mare padure din lume aflata in interiorul unui oras, Pao de Azucar, Statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado sau Maracana stadionul de fotbal legendar si nu in ultimul rand datorita vietii de noapte, care atrage anual sute de mii de turisti dornici de distractie. Vei petrece cateva zile in Rio iar mai apoi te vei relaxa pe superbele plaje din statiunea Buzios.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 175000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 7 nopti
10 Mar - 04 Mar, 2020
vezi detalii

Circuit Argentina & Brazilia 11 zile - septembrie 2019

Agentia noastra iti propune o vacanta in care vei cunoaste cele mai importante atractii ale Braziliei si ale Argentinei. Vei vizita Rio de Janeiro, cunoscut in intreaga lume prin celebrul carnaval si Iguassu, cele mai spectaculoase cascade din lume. In Argentina - tara celor sase continente vei vizita Buenos Aires - orasul cu cele mai largi bulevarde din lume si partea argentiniana a cascadelor Iguassu.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 229000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
06 Sep - 04 Mar, 2020
vezi detalii

Discover Brazilia, 12 zile - septembrie 2019

Agentia noastra iti propune un circuit complex in care vei avea ocazia sa vizitezi cele mai importante atractii turistice ale Braziliei. Vei vizita metropola moderna Sao Paulo, vei explora jungla amazoniana, vei admira spectaculoasele Cascade Iguazu si nu in ultimul rand vei descoperi celbrul oras brazilian Rio de Janeiro.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 353000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 10 nopti
27 Sep - 04 Mar, 2020
vezi detalii