Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Pe ce plaje din Lefkada să vă relaxați la vară

Pe ce plaje din Lefkada să vă relaxați la vară

17 aprilie, 2019


Lefkada este una din insulele Greciei, care atrage mii de turiști în fiecare sezon estival. Un motiv important pentru care aceștia aleg insula Lefkada este frumusețea plajelor, care vor deveni locul preferat al oricărui călător. Curate, pline de nisip fin, bogate în vegetație și pregătite pentru relaxare și petrecere, plajele din Lefkada sunt un punct major pentru alegerea unei vacanțe pe insulă.

Înconjurate de ape azurii, cristaline, scăldate în razele soarelui și umbreluțe colorate, plajele din Lefkada sunt un colț de paradis pe pământ. Întâmpinați probleme și nu vă puteți decide în ce regiune a insulei să vă cazați? Nici o problemă, suntem aici pentru a vă prezenta cele mai frumoase plaje din Lefkada.

Porto Katsiki este o plajă de top din Grecia și din întregul bazin al țărilor mediteranene. Culoarea apei și frumusețea din jur vă va impresiona din prima clipă și vă va rămâne întipărită în minte mult timp după acest sejur. Suntem siguri că veți dori să vă întoarceți pe plaja Porto Katsiki. Stâncile abrupte și rigide creează un contrast spectaculos cu marea caldă și sclipitoare, întipărindu-se pe veci în amintirea călătorilor care au avut ocazia să vadă această priveliște de poveste. Suntem îndrăgostiți de această plajă!

O altă recomandare pentru Lefkada este plaja Kathisma, care este organizată perfect pentru a vă oferi relaxare, distracție și adrenalină. Hotelurile existente, barurile la care vă puteți răcori cu un cocktail, dar și centrele cu diverse sporturi acvatice vă vor face vacanța de neuitat. Preferată de grupuri de tineri și turiștii petrecăreți, plaja Kathisma este alegerea perfectă pentru o vacanță alături de prieteni.

O opțiune mai idilică, tradițională, intimă este plaja Agios Nikitas din sătucul pescăresc cu același nume. Această plajă a fost, de fapt, locul de relaxare și odihnă a pescarilor, cu timpul devenind o atracție pentru turiștii curioși, în căutarea unei plaje senine, liniștite, a unui loc superb pentru odihnă. Deși mai mică decât celelalte fâșii interminabile de nisip fin din Lefkada, plaja Agios Nikitas va fi ideală pentru cei care preferă intimitatea și peștele proaspăt, precum tavernele locale sunt pline de fructe de mare captate în primele ore ale zilei.

Plaja Mikros Gialos este o plajă desemnată cu Steag albastru de pe insula Lefkada. Drumul în zig-zag care duce către aceasta sigur nu vă va opri din descoperirea plajei, mai ales când sunteți așteptați de o priveliște încântătoare, ape calme și un țărm perfect pentru snorkeling și alte activități care să vă permită să explorați lumea subacvatică.

Plaja Egremni sigur merită o mențiune în această listă cu cele mai frumoase plaje din Lefkada. Faimoasa plajă a devenit mai izolată și mai greu accesibilă după cutremurul din 2015 care a afectat mai multe regiuni din Grecia, însă vă recomandăm să-i acordați o vizită. Aveți ocazia să o vizitați cu o plimbare cu vaporul sau yachtul și credeți-ne nu doriți să ratați această splendoare naturală unică – apa azurie, nisipul alb, stâncile gri și cerul însorit.

Dacă ați decis sau încă vă mai gândiți în legătură cu o vacanță în Lefkada, vă recomandăm să trageți cu ochiul pe pagina noastră cu oferte pe insula grecească și să ne contactați cât mai curând pentru un concediu splendid.SUS