Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Shopping în Europa: orașe recomandate

Shopping în Europa: orașe recomandate

17 august, 2019


Așa cum Natura își schimbă înfățișarea, așa și noi, oamenii, preferăm să experimentăm cu stilul, culorile și să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, printre care, shoppingul, ocupă un loc de top! În această toamnă, nu ratați să combinați un >city break cu o tură de shopping, mai ales că Eruopa este o destinație fantastică pentru această activitate, iar în acest articol, aveți prezentate cele mai bune orașe pentru shopping în Europa.

Parisul nu este doar unul dintre cele mai fascinante orașe din Europa în care să evadați pentru un city break, ci și una dintre cele mai bune destinații pentru shopping. În primul rând, Parisul este o inspirație fără limite, din care puteți fura idei de modă, stil de viață și design de la unii dintre cei mai șic oameni din Europa. În al doilea rând, aici veți găsi tot ce vă doriți – magazine cu lucruri vintage pe care sunt imprimate urme ale istoriei, dar și mall-uri grandioase, în care luxul și calitatea se simt la ele acasă, librării în care au intrat cei mai mari scriitori ai secolului trecut, târguri de vechituri ale localnicilor, unde puteți găsi tot ce vă doriți, centre comerciale moderne cu branduri internaționale și buticuri elegante, în care veți găsi piese valoroase, pentru un cadou celor dragi, sau pentru a vă răsfăța cu o cumpărătură de lux. 

Cele mai bune locații pentru shopping în Paris: Galeries Lafayette, cartierul Marais, Champs-Elysées, librăria Shakespeare & Company, strada Rue de Rivoli, piața de vechituri Saint Ouen.

Magazine pentru Shopping la Paris

Milano este considerată a fi capitala modei și nu degeaba – aici sunt magazinele pentru toate buzunarele, colecții se actualizează la timp și aveți inspirație nelimitată pe străzile seducătoare ale orașului italian. Când nu explorați atracțiile spectaculoase din Milano sau când nu vă alintați cu bucate tradiționale, puteți merge la o tură de shopping, mai ales că în Milano veți găsi străzi întregi mărginite de buticuri și magazine cu produse locale, create de designeri și meșteșugari din Italia, dar și nume cunoscute la nivel internațional. Profitați de perioadele de reduceri pentru a face shopping la Milano, acolo unde veți găsi și o ofertă variată, dar și reduceri impresionante.

Cele mai bune locații pentru shopping în Milano: cartierul Via Montenapoleone, pasajul Galleria Vittorio Emanuele II, strada Via Torino, outletul Serravalle.

shopping la Milano

Berlin este una dintre cele mai nonconformiste capitale din Europa, astfel varietatea de magazine și lucruri pe care le puteți procura în Berlin este aproape nelimitată. Pentru lucruri unice, creative, eclectice, moderne, alegerea destinației europene pentru shopping se concretizează în câteva orașe de top, în care Berlinul, ocupă locul de frunte. Un oraș plin de istorie, care știe să se distreze, să mănânce și să aprecieze arta, capitala germană impresionează prin oferta sa de shopping, care nu se rezumă la magazine cunoscute de toți, dar își lărgește portofoliul cu artiști locali, plini de idei noi și interesante. Shoppingul la Berlin nu este doar o simplă tură de cumpărături și umblat prin magazine sau piețe, este o experiență în sine, precum centrele comerciale sunt asemenea unor galerii de artă, iar piețele stradale au parte de o atmosferă de poveste.

Cele mai bune locații pentru shopping în Berlin: strada Kurfürstendamm, centrul KaDeWe, piața de vechituri Mauerpark, zona Hackescher Markt, centrul comercial Bikini Berlin.

shopping in Berlin

Copenhaga este raiul pe pământ pentru cei care adoră micile detalii în designul de interior, piesele vestimentare de calitate, accesorii unice și produse ecologice. În Danemarca, există conceptul „hygge”, care conturează acele momente de fericire, create de apropierea cu persoana dragă, discuțiile cu prietenii, diminețile însorite, sau obiecte de decor și piese vestimentare care creează starea de confort, bine și plăcere. În Copenhaga veți găsi o mulțime de magazine pe care le cunoașteți și din mall-ul local, dar și buticuri cu branduri daneze, ale designerilor scandinavi. Conceptul „hygge” pune accent pe diverse elemente ale decorului care creeaza o stare de bine, o atmosferă în care dorești să-ți petreci timpul liber și să-ți inviți prietenii. Astfel, în Copenhaga, puteți achiziționa nu doar piese vestimentare de o calitate superioară, dar și diverse accesorii pentru o ambianță nemaipomenită în casă sau la birou.

Cele mai bune locații pentru shopping în Copenhaga: Royal Copenhagen Flagship Store, strada Strøget, centrul comercial ILLUM, strada Elmegade, mall-ul Field’s, magazinul de mobilă KLASSIK, magazinele Mads Nørgaard si Rains.

shopping in Copenhaga

 Londra este una dintre cele mai eclectice capitale din Europa, unde puteți experimenta tot ce vă doriți în materie de distracție, culturalizare, relaxare și… shopping! Cartiere întregi, străzi și bulevarde, mall-uri, magazine și buticuri în care puteți procura tot ce vă dorește sufletul – branduri internaționale, designeri de lux, produse handmade ale artiștilor locali, opere de artă, elemente de decor, cărți și viniluri, produse tematice din cultura cinematografică, muzicală și teatrală. Aveți și posibilități nelimitate de inspirație – străzile orașului regal, localnicii diferiți, muzeele cu intrare gratuită și cartierele fantastice – o sursă nesecată de creativitate, originalitate și stil.

Cele mai bune locații pentru shopping în Londra: Strada Oxford, strada Mount din cartierul Mayfair, piața Covent Garden, piața Camden, mallul Westfield London, outletul LDO, cartierul Shoreditch, cartierul Notting Hill.

shopping Europa Londra

Acum că sunteți pregătit pentru o tură de shopping, alegeți o ofertă de city break în orașul care va plăcut cel mai mult și pregătiți-vă garderoba pentru noi piese de colecție!SUS