Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Top 5 cele mai bune plaje din Grecia pentru anul 2019

Top 5 cele mai bune plaje din Grecia pentru anul 2019

19 martie, 2019


Doriți să vizitați Grecia dar nu știți ce stațiune să alegeți? Îndrumați-vă după lista cu cele mai bune plaje din Grecia pentru a selecta vacanța perfectă!

Nu este secret că litoralul din Grecia a câștigat în ultimii ani tot mai mulți turiști din România! Pe lângă legendele sale, orașele istorice și un patrimoniu cultural care să satisfacă dorințele de cunoaștere și descoperire a oricărui călător, Grecia înseamnă în primul rând țara celor 6 mii de insule și a plajelor cu steag albastru. Litoralul superb, amenajat pentru diverse categorii de turiști, insulele rupte din paradis, serviciile de calitate înaltă, ospitalitatea grecilor și bucatele tradiționale delicioase au influențat necondiționat la transformarea stațiunilor grecești în  destinații de top pentru vacanțele de vară.

 În cazul în care nu ați fost niciodată în Țara Zeilor, nu ezitați să începeți cu o vacanță pe litoralul superb, alegând una din lista cu 5 cele mai bune plaje din Grecia. Andrei Travel vă invită într-o lume plină de nisip fin, ape azurii și soare în fiecare zi a vacanței binemeritate.

Plaja Elafonissi din Creta este considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Aceasta este asemenea unui vis, unui paradis – nisipul alb și roz creează una dintre cele mai fermecătoare priveliști pe care o veți vedea vreodată. Apele nu prea adânci, imensitatea de alb și azuriu, dar și frumusețea spectaculoasă a acestui loc vă vor lăsa fără cuvinte. Este plaja ideală pentru turiștii cu copii mici, dar și pentru cei care caută relaxare și liniște în adevăratul sens al cuvântului. Pentru a profita din plin de plaja Elafonissi vă recomandăm să ajungeți aici dimineața, înaintea celorlalți turiști.

Dacă alegeți să vă organizați vacanța estivală în Zakynthos, nu ratați un colț de rai pe pământ – plaja Navagio. Fie că o descoperiți de sus, de pe stâncile care-i veghează frumusețea sau ajungeți pe apă cu o excursie de la hotelul în care v-ați cazat, peisajul care vi se va deschide vă va impresiona din prima clipă. Nealterată de muzică sau barurile aglomerate, superba plajă Navagio este o evadare din realitate, un vis adeverit! Nu vă puteți permite să nu vedeți această plajă și să nu vă scufundați în apele sale curate.

Plaja Paraga din Mykonos este alegerea noastră pentru una dintre cele mai faimoase insule din Grecia. Cu o mulțime de centre sportive și de închiriere a echipamentului, restaurante și baruri situate chiar pe nisipul auriu de pe plajă și cu o viață de noapte vibrantă, plaja Paraga pare a fi alegerea preferată a turiștilor activi, care sunt pregătiți să danseze până în zori și să trăiască din plin pe parcursul unui sejur în Grecia.

Pentru amatorii de plaje retrase și liniște întrepătrunsă doar de sunetul valurilor care se sparg pe mal, o altă recomandare Andrei Travel este golful St. Paul, situată la sud de orașul Lindos de pe insula Rhodos. În stilul satelor grecești cu case albe, Lindos este o bijuterie a insulei, care atrage prin peisaje mirifice și plaje deosebite. Printre acestea, golful St. Paul este în topul atracțiilor de pe insula Rhodos. Un peisaj pe care fiecare călător trebuie să –l vadă!

O altă plajă recomandată familiilor cu mici călători este plaja Ágios Geórgios Págon din Corfu, o fâșie nemărginită de nisip auriu. Plaja oferă un șir de facilități pentru distracție, relaxare, adrenalină maximă. Sporturile acvatice sunt practicate pe larg pe plajă, astfel puteți să experimentați mereu ceva nou. Restaurantele și tavernele locale ademenesc cu arome deosebite și fructe de mare proaspete, iar apele azurii invită mereu la o bălăceală pe cinste.

V-am trezit pofta de vacanță? Grecia este destinația pe care doriți să o vizitați de mult timp? Salvați lista cu cele mai bune plaje și alegeți-vă o vacanță de neuitat pe litoralul din Grecia!SUS