Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Top 5 locații pentru priveliști spectaculoase în Londra

Top 5 locații pentru priveliști spectaculoase în Londra

3 octombrie, 2019


Londra este un oraș de care greu te saturi. Indiferent de cât durează o vacanță la Londra sau pentru a câta oară revii în capitala engleză, acest oraș este la fel de fermecător, provocator și intrigant. Uneori, însă, dorești să privești orașul de sus, de la înălțimea unui zbor de pasăre. În acest caz, colinele – pentru orașele situate pe dealuri, turnurile și zgârie-norii sunt cele mai bune locații pentru a surprinde priveliști fantastice. Londra impresionează și dacă o descoperiți la pas, la bordul unui autobuz roșu sau chiar de la o înălțime care să vă facă să vă tremure genunchii.

Iată care sunt cele 5 locații în care să vă bucurați de cele mai frumoase priveliști din Londra!

London Eye

Cel mai cunoscut loc în care vă puteți bucura de o panoramă splendidă a orașului este London Eye, marea roată de pe malul râului Tamisa, care oferă una dintre cele mai populare experiențe în Londra. Cu o plimbare pe London Eye aveți ocazia să surprindeți uimitoare priveliști cu râul care traversează orașul, Big Ben și Palatul Westminster, Abația Westminster, podurile peste Tamisa, dar și multe alte obiective din Londra. Călătorie durează 30 minute și aveți nevoie de un bilet de intrare.

Sky Garden este un loc magic, în care vegetația abundentă oferă un moment de respiro, iar peisajele din jur vă vor face să exclamații de bucurie. Sky Garden este un spațiu public, grădina situată la cea mai înaltă altitudine în Londra, care oferă o terasă, o platformă de observație, câteva localuri elegante în care vă puteți bucura de o cină romantică la o înălțime uimitoare. Grădina este situată de la etajul 35 în sus și este absolut gratuită pentru acces. Totuși, veți avea nevoie de o rezervare în prealabil pentru a admira Londra de sus de pe Sky Garden.

Vorbind despre zgârie-nori, nu putem să trecem peste The Shard, sau Ciobul de sticlă din Londra, care este cea mai înaltă clădire din Anglia și din Uniunea Europeană. Înălțimea sa este într-adevăr magnifică – 309,6 metri nu pot fi neobservați în imensitatea Londrei. Noutatea bună este că puteți urca la etajul 72 pentru a profita de cea mai spectaculoasă priveliște din Londra! Vă rămâne doar să procurați un bilet de intrare pentru a vă simți asemenea unei păsări deasupra capitalei engleze.

Catedrala Sfântului Paul din Londra este unul dintre obiectivele turistice care nu lipsește de pe nici o listă de vizitat a oaspeților metropolei. Aceasta este situată pe Dealul Ludgate, cel mai înalt punct din oraș, așa că vă puteți imagina frumusețea din jur și splendoarea priveliștilor care se deschid de la etajul superior al Catedralei. Aceasta instituție impresionează la nesfârșit, prin măreția sa, importanța istorică, politică și culturală, dar și prin arhitectura fantastică, care garantează un spectacol de zile mari pentru toți vizitatorii.

telegondola Londra

O experiență de neuitat în Londra va fi plimbarea cu Emirates Air Line – urcați în telegondola, lăsați-vă transportat deasupra Londrei și profitați de priveliști extraordinare, emoții și impresii despre care veți dori să povestiți celor dragi. O metodă de transport unică și o activitate distractivă pentru vizitatorii de orice vârstă, plimbarea cu gondola deasupra Londrei nu trebuie ratată de nici un călător!

Bucurați-vă de cele mai frumoase priveliști în Londra cu un city break Londra de neuitat în capitala engleză!SUS