Ești aici:

Home » Blog » Destinatii Inedite de Vacanta » Top destinații din Grecia pentru vacanța de vară!

Top destinații din Grecia pentru vacanța de vară!

2 aprilie, 2019


Indiferent dacă ați fost anterior în Grecia, i-ați vizitat insulele, stațiunile sau orașele pline de istorie, această țară atrage ca un magnet. Zâmbetul și ospitalitatea localnicilor, mâncarea savuroasă și serviciile de cea mai înaltă calitate, au creat din Grecia – o destinație de top pentru turiștii din toată lumea, care nu sunt pregătiți să renunțe la aceste condiții pentru o vacanță de vară plină de relaxare.

Andrei Travel vă recomandă un top de destinații în Grecia, inspirat de unul dintre cele mai importante ghiduri online de călătorii – TripAdvisor! Turiștii din toată lumea, aventurierii și călătorii cu experiență au votat pentru cele mai frumoase destinații din Grecia, pe care vi le propunem să le descoperiți în vacanța de vară!

Prima destinație în această listă este insula Creta – casa zeilor grecești și a turismului modern. Cea mai mare insulă din Grecia este cu siguranță o oază de paradis care va impresiona orice turist cu priveliști splendide, trasee montane spectaculoase, plaje încântătoare și câteva lecții de istorie. Pierdeți-vă printre castelele, siturile arheologice, mănăstirile și muzeele de pe insulă pentru a descoperi trecutul legendar al uneia dintre cele mai vechi civilizații europene.

Santorini este una din locațiile de vis în care fiecare și-ar dori să ajungă, cel puțin o dată în viață. Pe lângă priveliștile faimoase cu casele albe imaculate în combinație cu albastrul mării și a cerului, Santorini este renumit și pentru plajele sale în cele mai diverse culori – alb, negru, roșu. Nu ratați apusurile din Santorini, care sunt cunoscute ca unele dintre cele mai frumoase din întreaga lume.

Deși este una dintre destinațiile de top din Grecia și una dintre principalele locații de vacanță pentru europeni, Rhodos prezintă în sine, cu siguranță, mai mult decât o insulă destinată amatorilor de plajă și relaxare la mare. Orașul Vechi din Rhodos face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și nu va pierde ocazia să vă povestească despre viața grecilor cu peste 2400 de ani în urmă. Vizitați satele de pe insula Rhodos pentru a descoperi tradițiile incredibile ale localnicilor: costume, ceramică, religie, vinificație.

Împânzită cu plaje unice, legende mitologice, palate și fortărețe magnifice, insula Corfu este o recomandare de top printre destinațiile din Grecia, care niciodată nu va da greș. Corfu le are pe toate – stațiuni pentru relaxare și plimbări interminabile pe plaje, obiective istorice de o frumusețe deosebită pentru cei entuziasmați de legende și povești din trecut, dar și locații naturale pline de farmec.

O altă destinație din Grecia care și-a găsit loc în acest top este Mykonos – insula cosmopolită, plină de viață, stil și petreceri. Cunoscută la nivel internațional ca una din principalele destinații de distracție și petreceri din Grecia, Mykonos este alegerea perfectă pentru o vacanță cu dansuri până în zori. Nu uitați să vă luați aparatul foto în acest sejur, Mica Veneția din Mykonos și morile de vânt vor deveni priveliștile pe care nu doriți să le ratați pe insulă.

Putem continua acest top cu destinații de vis din Grecia și nu știm dacă vom putea să ne oprim. Mii de plaje, orașe spectaculoase, vestigii istorice împrăștiate pe toate insulele fermecătoare, mâncăruri tradiționale, cultura bogată și nu în ultimul rând – localnicii mereu prietenoși și zâmbitori, caracterizează perfect recomandarea noastră numărul 1 pentru litoral – Grecia!SUS